Tech Support banner

Status
Not open for further replies.
1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
92 Posts
Discussion Starter #1
My parents computer is multi-user, with identities for each of them, me, a guest and my Aunt (a frequent visitor). I decided to download and install Zone Alarm to help protect it from outside threats. So I did so by going in the administrative account (I just click cancel on the log in box and it gives me access to everything on the computer...) and downloaded and installed. When in that way, it works just fine. But I logged out and logged back in as my father, the most frequent user, and it did not load. Once it seemed clear to me everything that loads on start up was done loading I hit ctrl+alt+del, and it listed it as "Zlclient (Not Responding)", so I tried logging in again, and again, and restarting and logging in, nothing helped.

What is causing this and how can I fix it so it loads properly for each individual user instead of just the administrative account. I'm pretty sure it's possible because AIM and Winamp are downloaded onto the computer and both are accessible from all accounts, Winamp starts in the taskbar on loading just fine.

Any help with this situation is muchly appreciated. Incase it's needed, they use Windows98.
 

·
Registered
Joined
·
92 Posts
Discussion Starter #2
Nevermind. It is suddenly working just dandy. Thanks anyways!
 

·
Registered
Joined
·
92 Posts
Discussion Starter #3
Okay apparently that was a lie. It's tempermental. Sometimes it'll come on just fine. Sometimes it'll give the "Not Responding" error.
 

·
Registered
Joined
·
31 Posts
smg etc

hey;
bent137
you runnin me?

zonealarm is finicky as it is as i have read upon.

no it was not a lie..... (murphy's law) anything that can happen
will happen .

i have questions serious ones about zonealarm.
i have 3 machines that require protection .
good luck .

if i find out anything while parusing ; i'll let you know.

quester12
 
1 - 4 of 4 Posts
Status
Not open for further replies.
Top