Tech Support Forum banner

Wifi Problems Sp2 , Sp3

783 Views 3 Replies 2 Participants Last post by  1ginman1
I have Windows Xp with no SP now , and the WIFI dongles runs very well.(I have two models , both runs)
Whenever I try to update to SP2 or SP3 , both stops working. They connect to the spot , but I can't access websites or anything else.

Both has the latest drivers.

Please help!
Status
Not open for further replies.
1 - 4 of 4 Posts
Do all the following when you have SP3 installed, open a command prompt and type the following without the quotes and paste all the results back here, "ipconfig /all". Open device manager, and see if there are any red x's or yellow flags next to the network adapter. Open IE, click on tools, Internet Options, the connections tab, then the Lan tab, and make sure all the check boxes in the window that opens are cleared.
Okay , I reinstalled and Un installed the update just to be able to do this for you.
Also next to my hardware there are no flags at all.
Unfortunately my windows is in French , but you might understand what you need from it.

Please help! It sitll does not runn , only in XP with no updates! :pray:

Code:
Microsoft Windows XP [version 5.1.2600]
(C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.

C:\Documents and Settings\MindarK>ipconfig /all

Configuration IP de Windows

        Nom de l'hôte . . . . . . . . . . : squat-2iql7rpx5
        Suffixe DNS principal . . . . . . :
        Type de noud . . . . . . . . . . : Inconnu (unknown)
        Routage IP activé . . . . . . . . : Non
        Proxy WINS activé . . . . . . . . : Non

Carte Ethernet Connexion réseau sans fil 5:

        Suffixe DNS propre à la connexion :
        Description . . . . . . . . . . . : Belkin Wireless G USB Network Adapte
r #2
        Adresse physique . . . . . . . . .: 00-17-3F-34-13-24
        DHCP activé. . . . . . . . . . . : Oui (Yes)
        Configuration automatique activée . . . . : Oui (Yes)
        Adresse IP. . . . . . . . . . . . : 78.250.240.53
        Masque de sous-réseau . . . . . . : 255.255.128.0
        Passerelle par défaut . . . . . . : 78.250.255.254
        Serveur DHCP. . . . . . . . . . . : 78.250.255.252
        Serveurs DNS . . . . . . . . . .  : 212.27.40.241
                                            212.27.40.242
        NetBIOS sur TCPIP. . . . . . . .  : Désactivé (Deactivated)
        Bail obtenu . . . . . . . . . . . : samedi 19 juin 2010 05:44:59
        Bail expirant . . . . . . . . . . : samedi 19 juin 2010 05:47:09
See less See more
Ok, with the dongles installed and XP with no SP's installed, can you open a command prompt and do a ipconfig /all and paste the results back here. I think there is a problem with the default gateway and I want to compare a running config with one that doesn't work. I don't speak French so I want to be sure of what I am looking at.
1 - 4 of 4 Posts
Status
Not open for further replies.
Top