Tech Support Forum banner
Status
Not open for further replies.
1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter · #1 · (Edited)
Hey Guys,

Having a weird issue here. Every time I open a folder (in thumbnail view) that contains a movie, I have Windows installer briefly popup and then close. If there are multiple movies it will keep doing this over and over again. I enabled windows installer logging and this is what is outputed:

Code:
=== Verbose logging started: 29/05/2009  13:35:50  Build type: SHIP UNICODE 3.01.4001.5512  Calling process: C:\WINDOWS\Explorer.exe ===
MSI (c) (44:18) [13:35:50:778]: Resetting cached policy values
MSI (c) (44:18) [13:35:50:778]: Machine policy value 'Debug' is 0
MSI (c) (44:18) [13:35:50:778]: ******* RunEngine:
           ******* Product: {C1C6767D-B395-43CB-BF99-051B58B86DA6}
           ******* Action: 
           ******* CommandLine: **********
MSI (c) (44:18) [13:35:50:778]: Client-side and UI is none or basic: Running entire install on the server.
MSI (c) (44:18) [13:35:50:778]: Grabbed execution mutex.
MSI (c) (44:18) [13:35:50:778]: Cloaking enabled.
MSI (c) (44:18) [13:35:50:778]: Attempting to enable all disabled priveleges before calling Install on Server
MSI (c) (44:18) [13:35:50:794]: Incrementing counter to disable shutdown. Counter after increment: 0
MSI (s) (64:40) [13:35:50:809]: Grabbed execution mutex.
MSI (s) (64:F0) [13:35:50:809]: Resetting cached policy values
MSI (s) (64:F0) [13:35:50:809]: Machine policy value 'Debug' is 0
MSI (s) (64:F0) [13:35:50:809]: ******* RunEngine:
           ******* Product: {C1C6767D-B395-43CB-BF99-051B58B86DA6}
           ******* Action: 
           ******* CommandLine: **********
MSI (s) (64:F0) [13:35:50:809]: Machine policy value 'DisableUserInstalls' is 0
MSI (s) (64:F0) [13:35:50:809]: MainEngineThread is returning 1605
MSI (c) (44:18) [13:35:50:809]: Decrementing counter to disable shutdown. If counter >= 0, shutdown will be denied.  Counter after decrement: -1
MSI (c) (44:18) [13:35:50:809]: MainEngineThread is returning 1605
=== Verbose logging stopped: 29/05/2009  13:35:50 ===
So I searched google for '{C1C6767D-B395-43CB-BF99-051B58B86DA6}' and I get a bunch of HJT logs saying the program is called Photosmart. Photosmart is a HP program which I uninstalled a while back and have been having this problem since. I searched the registry for {C1C6767D-B395-43CB-BF99-051B58B86DA6} and nothing is returned :sigh: I don't have the HP install disks to reinstall the program and I can't find anywhere to download/reinstall.

Any ideas on how to remove this association it has with all my movies. Trying to use picasa to edit movies is verrrry annoying as I have to wait for the windows installer to load then close before I can watch/edit the video.

Thanks!
Edit: Noticed that it seems to be only with AVI files.
 

·
Banned
Joined
·
2,854 Posts
Uninstall it manually. Go to Registry Editor (Start/Run and type regedit) In the Registry Editor, Backup your registry. Then Make sure My Computer is highlighted at the top, go to Edit/Find and type in photosmart, then click Find Next. It will stop at a Registry key, hit the Delete key on your keyboard, Confirm the deletion by hitting Enter, then hit F3 to continue searching. Continue doing the last 3 steps till you get the message that it is Finished Searching the Registry. Close the Registry Editor and do a Seach for Photosmart. Delete all entries and empty the Recycle bin. restart the computer.
 

·
Registered
Joined
·
2,439 Posts
Appending to spike's post
Try deleting the installer (if it lets you)
Go to search, search for all files and folders. Under advanced options, make sure you include system folders, and hidden files and folders. In the search box type *.msi . Click on view, choose details, and check the box title. Then sort by title. See if there's anything related to HP or photosmart in the list and if so delete them.
 
1 - 5 of 5 Posts
Status
Not open for further replies.
Top