Tech Support banner

Status
Not open for further replies.
1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
14 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I am trying to install W2K Pro on a system, PIII-800, 256RAM, 2-40GB hard drives, Raid controller, HighPoint tech, 370-372 with the latest download from highpoint-tech.com. After going thru the first phase, then inti the second phase, I receive an error saying that the "Digital signiture" is not valid with MS. and the system may not run right. Is the RAID driver software the problem?
Thanks,
Dave
 
G

·
Have you set up the RAID ARRAY in the bios?

Are you going to run Raid 0 or Raid 1?

Did you fdisk and format after you set up your raid array?

Are both hard drives the same brand?
 

·
Registered
Joined
·
14 Posts
Discussion Starter · #3 ·
I'm running RAID 1, mirrored HD's. I have found out this AM that the digital sign. from Highpoint-tech is the problem. I am going to completey Fdisk, and reload everything. ONE MORE TIME!!!!!!
Thanks,
Dave
 

·
Registered
Joined
·
12 Posts
It's almost certainly the driver from Highoint-tech. I had the same problem with my Promise Fasttrak RAID controller driver. Neither Win2K or XP builtin drivers would work with it, and I finally had do go with what amounted to a hacked driver from Win98. It worked so I'm not complaining. Unless you have some reason to mistrust Hightech's driver I wouldn't worry about it.

Curious as to why you chose RAID 1 mirroring instead of RAID 0 disk striping?
 

·
Registered
Joined
·
14 Posts
Discussion Starter · #6 ·
Well, I have i loaded now, have had no problems for 3 days.
Thanks fo rthe advice and help.
Dave
 
1 - 6 of 6 Posts
Status
Not open for further replies.
Top