Tech Support Forum banner
Status
Not open for further replies.
1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I have no sound and I'm lost when I go into the sound it shows that it's working fine it shows the digital output device (SPDIF) is working but i can't hear anything and it doesn't matter which jack I plug into. I'm only using cheap little speakers any help would be grately appreciated. :4-dontkno
 

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter · #3 ·
I have tried 3 different sets and still nothing. I have no sound even on the PC. I've taken offf the side and noticed the sound is built inot the motherboard. I did have sound until I moved the computer and since I have hooked it all back up everything works great except sound.
 

·
Moderator; Hardware
Joined
·
19,884 Posts
It's possible the audio chipset is faulty. Assuming you are connecting the speakers to the back panel, have you tried connecting headphones or speakers to the front panel port?

Check Device Manager to see if there are any devices with a yellow ! If so, those devices require drivers.

Also, you can try reinstalling the audio drivers. You should be able to get the audio drivers from the Acer website.
 

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter · #6 ·
Ok now I still have no sound but when I go into cound and hardware it shows that my digital output device (SPDIF) and if I play and music it shows in the sound bar thats it's working but I can't hear anything. I've tried plugging inot different jacks, i don't even hear anything from the computer speaker.
 

·
Moderator; Hardware
Joined
·
19,884 Posts
Depending on your speaker type and connection, you will likely need to choose "speakers" as the default output device (ie: not SPDIF).
 
1 - 7 of 7 Posts
Status
Not open for further replies.
Top