Tech Support banner

Status
Not open for further replies.
1 - 10 of 10 Posts

·
Registered
Joined
·
8 Posts
Discussion Starter #1 (Edited)
I'm having a problem when I send e-cards after a couple of sends the pictures start to x out. Someone suggested to update my video drives but MSN is having a problem displaying it's page due to some kind of error. Also,,,does anyone know what causes *Illegal Error Messages? Thanks, CaT_:confused:
 

·
Premium Member
Joined
·
1,611 Posts
hey ninja welcome to the forums...maybe you need to update/download macromedia/flash extensions..enable javascript or if you're using firewall let java through...illegal error messages are really generalised and can describe wide range of problems so we will need more details such as what you do when the comes up...btw, what is that link you've posted ? just curious....

hth...
 

·
Registered
Joined
·
8 Posts
Discussion Starter #3
How Do I Do This?

How do I access these places for an update? .......lol I was trying to get an *Image up on the page after the post, don't know if they allow it here. Thanks, CaT_
 

·
Registered
Joined
·
8 Posts
Discussion Starter #4
Usually it happens when I come out a docking mode,,,I put my pc on sleep .... i neaver shut it down . I really can't remember actually,, they seem to comeup if I have to many things running in the background. Hope that helps ,,,,and thanks for the *welcome. CaT_
 

·
Registered
Joined
·
8 Posts
Discussion Starter #6
Thanks,,,,

Merlin for the link,,,, it's no problem with the image thing, have to try this link as of right now half of the Icons are not showing up. CaT_
 

·
Premium Member
Joined
·
1,611 Posts
no prob...I was trying to get more specs on your system...how much memory do you have ? how many apps do you have running at the time ? what kind of browser you use ? and Im assuming this is on a laptop ?

:D
 

·
Registered
Joined
·
8 Posts
Discussion Starter #8
Desk Top

Total 64 mgs ram. ,,,, total free,,,6.01... Usually have about five apps running at the same time. CaT_
 

·
Premium Member
Joined
·
1,611 Posts
see I think that might the a problem ...you might be running low on memory and that can affect more than one application...did you try shutting down everything else and running just your browser and see if it works ?
 

·
Registered
Joined
·
8 Posts
Discussion Starter #10 (Edited)
Yes,,, it works just fine when I'm running two, any more then that causes the problems I explained to you earlier. I downloaded the Flash ,,let's see if that helps any. Have you any suggestions on how to free up hard drive space. I have alot on my C drive I most likely don't really need,,, pictures ,gifs..etc. CaT_ Forgot to add I use Ie 6.? for my browser.
 
1 - 10 of 10 Posts
Status
Not open for further replies.
Top