Tech Support Forum banner
Status
Not open for further replies.
1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Hello,
I own a emachines T3522
I have a very annoying problem that is really making me very upset i am getting a pop up as soon as i turn my system on stating "msmsgs.exe-unable to locate component and in the field it says this application has failed to start. There's a whole bunch of other errors. I press ok like 20 times and they seem to restart over and over again.
I also have the recovery disk but when It loading it gives me this blue screen with C0000135 ( unable to locate component)

Additional info from another thread
I own a emachines "T3522 Destop"
This 'Unable To locate Component' crap is driving me crazy. When I log onto my guest account it gives me this error.
Setup.50.exe cannot find comres.dll. That also happens on the new admin account I created. There's only one account that this doesn't happen to and it my orignal account but on my original account almost all the other programs gives me unable to locate component also such as MSN and others. I even tried to PC restore everything by inserting the emacines operating system disc. When I get to the loading part It gives me a blue screen with c0000135 unable to locate component In PC Restore???
I honestly need someone to help me on this asap.

Thank you
 

·
TSF Team Emeritus, Microsoft Support
Joined
·
15,478 Posts
Setup.50.exe is used to update Outlook Express settings for each new user.
Is this a fresh installation of Windows? Sounds like your system files a re pooched, you might think about formatting and reinstalling
 
1 - 3 of 3 Posts
Status
Not open for further replies.
Top