Tech Support banner

Status
Not open for further replies.
1 - 9 of 9 Posts

·
Registered
Joined
·
31 Posts
Discussion Starter #1
K my sound card f's up when it plays mp3 i gotta pentium 4 2Ghz win 98 soundblaster live!value ati radeon 8500. when it plays mp3's the sound goes all fast as if i was hitting the fast forward button, sounds all choppy n shtuff. whats the deal yall. when it loads it says something about the MIDI. anyone help??? Oh yeah and another. i have to restart my cpu a couple times for my 3d accelerator to kick in. sometimes it works. sometimes its not recognized. anyone?
 

·
Registered
Joined
·
100 Posts
First question is why are you running 98 on a P4 2Ghz. Thats kinda like putting Yugo tires on a Corvette. You should scare up a copy of 2K or even better XP. Second, what program are you playing your MP3s in?
 

·
Registered
Joined
·
31 Posts
Discussion Starter #4
yeah its my dads cpu, he doesn't like it when i load shtuff on his cpu and f it up like i do. i try to play madden and at the menus it messes up when im playing mp3's, and when i try to use the ati player. i think it has something to do with the compression of the audio
 

·
Registered
Joined
·
100 Posts
Its most likely a software issue, try a differant mp3 player. Winamp is a great one. Also I would reintstall the driver for your soundcard. And if all else fails insure that the PCI slot your card lives in is not sharing any resources with anyother PCI slots
 

·
Registered
Joined
·
17 Posts
That's strange. Is the speed of the time display normal on the ati file player? Have you tried a different player? I have the ati file player and prefer winamp. To each is own though.
 
1 - 9 of 9 Posts
Status
Not open for further replies.
Top