Tech Support Forum banner
Status
Not open for further replies.
1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I just installed Windows 7, which went fine. After the install however it keeps freezing right when the animation starts. I tried booting into safe mode & that also freezes but it managed to do it once & I got this when I tried to do the repair option.

Problem Even Name: StartupRepairOffline
Problem Sig 1: 61.7600.16385
Problem Sig 2: 61.7600.16385
Problem Sig 3: unknown
Problem Sig 4: 0
Problem Sig 5: AutoFailover
Problem Sig 6: 1
Problem Sig 7: NoRootCause
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Locale ID: 1033

After that failed repair attempt it successfully booted up & I performed Windows Update & used Advanced Systemcare Free. All seemed fine but now I'm having the same problem again. I'm at a loss. Help?

Specs:
Biostar A770e3
AMD Phenom II x2 555 BE
PNY Optima 4GB 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1333
2x Western Digital Caviar Blue WD3200AAJS 320GB - Raid0
ATI X1650
 

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter · #5 ·
I performed the memtest & I got no errors. I could not for the life of me figure out how to perform an HDD diagnostic. I tried to use UltraBootCD through my usb drive but it wouldn't respond when up. I also tried to use UltraISO to write SeaTools on there but that wouldn't boot & neither would Western Digital's hdd diagnostic iso. I was thinking of trying to install Ubuntu to see if that works?
 

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter · #6 ·
So I put Ubuntu on a usb flash drive & tried to load it. As soon as my computer booted from the usb it froze & wouldn't respond to any keyboard commands. I'm thinking since my computer freezes from booting from flash drive iso's (except memtest86) & from booting from the dvd drive it's not a hdd problem. I'm thinking the motherboard I have is defective. What do you think?
:4-dontkno
 
1 - 6 of 6 Posts
Status
Not open for further replies.
Top