Tech Support Forum banner
Status
Not open for further replies.
1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Desktop Support
Joined
·
369 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I have written n batch script file to make life easier when doing backups, this works 100% with Vista but for some reason it doesnt want to work properly in XP.

I close outlook before I run the command...

the command line is : Copy C:\Documents & Settings\Southdowns\Local Settings\Application data\Microsoft\Outlook\*.* I:\Backup\Southdowns\Outlook /Y

the result : System cannot find file spesified.

This is driving me mad , as I see no reason why the system cannot find the files that are in the Outlook folder. I know they are there and when I copy them in windows theres no problem.

Any advice on how to get this going or an alternative method that I can use in a batch file would be appreciated. :pray:
 

·
Registered
Desktop Support
Joined
·
369 Posts
Discussion Starter · #3 ·
Re: Issues when copuyng via Dos promt

Thank you for your response, so does that mean I should just add the colons at beginning and end like you did?
 

·
Registered
Desktop Support
Joined
·
369 Posts
Discussion Starter · #5 ·
Re: Issues when copuyng via Dos promt

Awsome, I'll try it tomorrow and let you know ;-)
 

·
Registered
Desktop Support
Joined
·
369 Posts
Discussion Starter · #6 ·
Re: Issues when copuyng via Dos promt

Awsome, I'll try it tomorrow and let you know :wink:
 

·
Registered
Desktop Support
Joined
·
369 Posts
Discussion Starter · #7 ·
Re: Issues when copuyng via Dos promt

Thank you, this works 100% :pray:
 
1 - 5 of 5 Posts
Status
Not open for further replies.
Top