Tech Support Forum banner
Status
Not open for further replies.
1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I have installed Qmail to run on my RedHat 9.0 server. I have followed the isntructions to the letter but when I try to send email through the mail server I get this error message:

From Outlook Express:
<[email protected]>:
Sorry, I couldn't find a mail exchanger or IP address. (#5.4.4)

From Webmail:
Error, your e-mail could not be sent
SMTP Error: could not connect to SMTP host server(s)

Can someone help me figure this out?
 

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter · #2 ·
this is what the qmail smtp log shows:


@400000003f058aac1dbefb8c tcpserver: fatal: unable to bind: address already used
@400000003f058aad1f9722a4 tcpserver: fatal: unable to bind: address already used
@400000003f058aae21e83e94 tcpserver: fatal: unable to bind: address already used
@400000003f058aaf23abef64 tcpserver: fatal: unable to bind: address already used
@400000003f058ab02575978c tcpserver: fatal: unable to bind: address already used
@400000003f058ab12751ba2c tcpserver: fatal: unable to bind: address already used
@400000003f058ab22909ab2c tcpserver: fatal: unable to bind: address already used
@400000003f058ab32ad41e74 tcpserver: fatal: unable to bind: address already used
@400000003f058ab42c9903dc tcpserver: fatal: unable to bind: address already used
 

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter · #4 ·
Thank you so much for helping! I did not recieve your test email.

I assume that I must have setup the horde-toaster webmail incorrectly somehow. I also tried to setup a POP and then a IMAP in evlolution to try to connect and was also not able to send or receive.

For a short time I was able to receive email from the account but when it tried to send mail it refused connection to the smtp server.
 

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter · #6 ·
one last set of questions...

1. What webmail would be good to replace the horde-toaster with, and how hard will it be?

2. This is the latest error message...

Hi. This is the qmail-send program at mpls-qmqp-01.inet.qwest.net.
I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following addresses.
This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out.

<[email protected]>:
Sorry, I couldn't find a mail exchanger or IP address. (#5.4.4)
 
1 - 4 of 4 Posts
Status
Not open for further replies.
Top