Tech Support Forum banner
Status
Not open for further replies.
1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hi,
I'm using a dell latitude d610, was working fine, very slow, but fine! Until one day when It stopped connection to the wireless router! It now has a yellow triangle with exclamation mark in, and reads status: limited or no connectivity, upon trying to repair it, the following action could not be completed: renewing your ip address!! Other pc's use the router, and it still works fine, my laptop can access other networks in mates houses, it's just my laptop and router!!

Any info you need I can get, just help me along the way, im ok with general use of laptops, but not amazing!!! Please help tho, as I only have my iPhone to connect to the net now!! I miss my laptop working!!

Thank you all in advance!!
 

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter · #3 ·
Tried to retype password in, also tried opening command prompt window, release and renewing ip address, typed ipconfig /all and displayed:


C:\Documents and Settings\Your name>ipconfig /all

Windows IP Configuration

Host Name . . . . . . . . . . . . : Rob-laptop
Primary Dns Suffix . . . . . . . :
Node Type . . . . . . . . . . . . : Broadcast
IP Routing Enabled. . . . . . . . : No
WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No

Ethernet adapter Local Area Connection:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Description . . . . . . . . . . . : Broadcom NetXtreme 57xx Gigabit Cont
roller
Physical Address. . . . . . . . . : 00-12-3F-F3-E2-B6

Ethernet adapter Wireless Network Connection:

Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Intel<R> Pro/Wireless 2200BG Network Connection
Physical Address. . . . . . . . . : 00-13-CE-2B-C4-85
Dhcp Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
IP Address. . . . . . . . . . . . : 169.254.221.229
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.0.0
Default Gateway . . . . . . . . . :

The one strange thing is, sometimes it randomly works again, then goes back to not connecting!!

Hope this helps a bit, any other q's let me know!!
 

·
Registered
Joined
·
20,461 Posts
Hello,

Do you have the latest SP for your XP which is SP3?

You may uninstall the Intel wireless adapter from Device Manager, reboot your computer and then let your Windows reinstall the driver automatically.

It will be good to update your Intel driver by using the Intel driver utility tool.
http://downloadcenter.intel.com/

Pls let us know the outcome.
 
1 - 4 of 4 Posts
Status
Not open for further replies.
Top