Tech Support banner

Status
Not open for further replies.
1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
26 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I'm trying to install the Photoshop tryout, but I keep getting dialog boxes that open up when I hit set up, then setup closes. The dialog boxes are:
".\AutoPlay\main.ini"
"Main_File_Version"
"Product_Registry_Parent"
"Product_Registry_Key"

Any idea what's wrong? I mean...I've never had a problem before with installing software that "requires" an Intel processor...

On the Adobe site it lists these as the minimum requirements:
Intel® Xeon™, Xeon Dual, Intel Centrino™, or Pentium® III or 4 processor
Microsoft® Windows® 2000 with Service Pack 4, or Windows XP with Service Pack 1 or 2
320MB of RAM (384MB recommended)
650MB of available hard-disk space
1,024x768 monitor resolution with 16-bit video card
CD-ROM drive


I have:

AMD Athlon 64 3500+ processor
Windows XP Pro w/SP2
120GB Hard drive with 102GB space
1,024x768 monitor resolution with 256-bit video card
DVD-ROM drive
 

·
Registered
Joined
·
283 Posts
Cynicize said:
I'm trying to install the Photoshop tryout, but I keep getting dialog boxes that open up when I hit set up, then setup closes. The dialog boxes are:
".\AutoPlay\main.ini"
"Main_File_Version"
"Product_Registry_Parent"
"Product_Registry_Key"

Any idea what's wrong? I mean...I've never had a problem before with installing software that "requires" an Intel processor...

On the Adobe site it lists these as the minimum requirements:
Intel® Xeon™, Xeon Dual, Intel Centrino™, or Pentium® III or 4 processorMicrosoft® Windows® 2000 with Service Pack 4, or Windows XP with Service Pack 1 or 2
320MB of RAM (384MB recommended)
650MB of available hard-disk space
1,024x768 monitor resolution with 16-bit video card
CD-ROM drive


I have:

AMD Athlon 64 3500+ processor
Windows XP Pro w/SP2
120GB Hard drive with 102GB space
1,024x768 monitor resolution with 256-bit video card
DVD-ROM drive

i think that could be the problem it appears that PS isn't linking it for somereason idea why did you try re-downloading it then try installing again? try that and see what happens.
 
1 - 3 of 3 Posts
Status
Not open for further replies.
Top