Tech Support banner

Status
Not open for further replies.
1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
26 Posts
Discussion Starter #1
Help!!
I just bought the P4C800 Deluxe, and all is well .... except for the fact that when I try to install Windows XP (after I have press F6 during setup and loaded the driver) it tells me it can't install on an "Unknown Partition" and to go back and repartition the drive. I have done this over and over again in Windows setup, but it never lets me install on the Serial Raid..........what the heck is up?

Thanks,
Dave Green
 
S

·
Guest
Joined
·
0 Posts
Welcome dsgreen30.................:D

You need to supply a lot more information that what you have posted.

System Specs.

How are your hard drives connected to the motherboard.

Are the Hard Drives SATA
 

·
Registered
Joined
·
30 Posts
More details please - is your SATA Raid activated in the bios? and is the enhanced mode set to s/ATA and p/ATA? what about system config and jumpers?

gimmegimmegimme more :winkgrin: data

Greetz
Pen
 

·
Registered
Joined
·
26 Posts
Discussion Starter #4
Well, I finally got Windows installed :D , seems a BIOS Upgrade (1010) did the trick. Sorry for not providing more info in my original post.

Here is a new one though....
For some reason, if I have my Maxtor 5000LE USB External Drive attached when I boot, it give me a Boot.ini message (can't read it, goes by to fast), and then tells me that HAL.DLL is missing or corrupted. If I un-attach the Drive and reboot, it boots into windows fine.

Would you know why it looks to the USB Drive when I boot? Possible an obsure setting in the BIOS I need to change?

Thanks,
Dave
 

·
Registered
Joined
·
26 Posts
Discussion Starter #6
Thanks for the help all, finally got the thing up and running, seems it was defaulting the Maxtor USB HD to the #1 boot spot, and all I had to do was switch it over.

Thanks again!
Dave
 
1 - 6 of 6 Posts
Status
Not open for further replies.
Top