Tech Support Forum banner
Status
Not open for further replies.
1 - 2 of 2 Posts

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter · #1 ·
This is a very wierd problem that occurs whenever I open up the "Options" window from the "Tools" menu. After I open the window, if I simply click the "OK" or "Cancel" button, then I won't be able to navigate anymore. I don't even have to make any changes, I can simply open the window, click "open" or "cancel", and I get the problem.

Also, this occurs for a particular site that we are developing (so I cannot post the site URL). The problem started occuring after we reskinned the site.

Can this be a CSS bug?

It only occurs in IE (6.0) for windows.
It doesn't occur in firefox, netscape, safari (mac), firefox (for mac), or IE for mac.

I know it's tough to provide a solution without seeing the actual site and the problem, but any ideas would help.
 

·
TSF Team Emeritus
Joined
·
337 Posts
Hi Skewbastev,

Does this only happen on the one machine or on different ones. If it's only the one machine, then it could be that you have a bug in IE itself. Try a repair of IE by clicking on Start | Settings | Control Panel | Add/Remove Programs, then scroll down the list and highlight Microsoft Internet Explorer 6.0 and Internet Tools by clicking once. A button will illuminate under the list saying Add/Remove program. Click on that and then click on the option to Repair, and click OK.

See it that does the job.

Cheers

Liam
 
1 - 2 of 2 Posts
Status
Not open for further replies.
Top