Tech Support banner

Status
Not open for further replies.
1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter #1
Hi
I have a 2 yo system that will not power up. Couple day ago it started having power-up problems,, each morning I had to un-hook the power cord,, let the mobo light go out then replug power and it would come up,, no other observed problems,, no extra beeps,, no nada..

yesterday it died,, no light on the mobo

I reset the all power plugs on the mobo
changed mobo battery & reset the RTC
changed power source,, off UPS to wall

Nada..

ocz520adj
p5dw2 premium, no oc
P D 840 dual
1gb Crucial DDR2 PC6400
ibm 750T UPS

Suggestions???

Thanks..

I am working off my old TP 600E,, so I am limited,, so limited...


__________________

An Old Parrot Head, In The Conch Republic, Just South of Reality

*** 1971, Cheery Breaker: IBM S/360 m-50, 256kb ram, weight 15K lbs. OS: S/360 *** 1975 My 1st DeskTop: IBM 1130, 4KB mem, 80 col card, weight 1400lbs,, OS: APL/1130 *** 1976 My 1st LapTop: IBM 5100, cpu = PALM, 16KB NMOS RAM , wt 28lbs, OS: Basic/APL *** 1982-1987 PC #1, PC Jr, PC XT, PC AT, PS/2... I worked in Boca,, nuff said?? *** Current LapTop: TP 600E, 366 MHz, 560 MB mem, OS: WIN XP Pro SP2 *** Current: Intel 840D @ 3,4GHZ, P5WD2, 1GB PC6400***
 

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter #3
Hi

ocz520adj <<<<<< OCZ PART NUMBER OFF THE SIDE OF THE PSU
p5dw2 premium, no oc
P D 840 dual
1gb Crucial DDR2 PC6400
ibm 750T UPS
I looked around and found a thread about testing the PSU w/jumper on green & black,, & load(cpu fan),, nada..

Looks like this PSU is cooked...

Waiting for the west coast to wake & start RMA..

UNLESS SOMEONE HAS ANOTHER SUGGESTION???? :4-dontkno

Jim
 

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter #4
Update,, Received RMA # and shipped psu Sat,, delivered Mon,,

stat: ocz520adj Replace with OCZ- GXS600W,,

I picked the 520 because of the single rail,, but looks like the 600 will be just as good??

Tx
 

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter #5
Update,,
Received RMA # 11/16
Shipped psu Sat,, 11/17,,
Delivered Mon,, 11/19,,
Todays 11/27 stat: received
OK,, need some warm fuzzies,,,
It's 8 days later,, still no word or change in status..
Given we had T-day off,, Does it take this long??
I am getting a little worried,,
no one answers the 800 #,,
no replies to emails...

Did OCZ invest in sub-prime mortgages?? :4-dontkno
or
Did the Santa Ana winds push the fires their way?? :4-dontkno

JJ
__________________

An Old Parrot Head, In The Conch Republic, Just South of Reality

*** 1971, Cheery Breaker: IBM S/360 m-50, 256kb ram, weight 15K lbs. OS: S/360 *** 1975 My 1st DeskTop: IBM 1130, 4KB mem, 80 col card, weight 1400lbs,, OS: APL/1130 *** 1976 My 1st LapTop: IBM 5100, cpu = PALM, 16KB NMOS RAM , wt 28lbs, OS: Basic/APL *** 1982-1987 PC #1, PC Jr, PC XT, PC AT, PS/2... I worked in Boca,, nuff said?? *** Current LapTop: TP 600E, 366 MHz, 560 MB mem, OS: WIN XP Pro SP2 *** Current: Intel 840D @ 3.4GHZ, P5WD2, 1GB PC6400***
 
1 - 5 of 5 Posts
Status
Not open for further replies.
Top