Tech Support banner

Status
Not open for further replies.
1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter #1
Hi everyone!

I'm new to this site, and need your help desparately (me without computer = me without oxygen; it hurts). Here's the problem:

I was surfing the net when a small mechanical "click" came from my computer. Immediately, the monitor stopped receiving signals, and blacked out. The power continued to run, but nothing else happened. When I restarted the computer, there was no POST, no beep, and no display. The optical drives did the usual spin-up, but after that, there was nothing. Any ideas as to what could be wrong?

My system specs are:
Gigabyte 8KNXP motherboard (dual bios, dual power system)
Intel P4 3.0 Ghz 800 fsb
2 x 512MB Kingston DDR PC3200 RAM
ATI Radeon 9600 graphics card
2 x 120 GB Western Digital IDE HDDs
Creative Audigy 2 ZS sound card
420W PSU

So far I have tried:
reseating RAM and booting
removing RAM and booting
reseating all cards and plugs

Thanks in advance!
 

·
Registered
Joined
·
906 Posts
You heard a click, did you smell any burning?
I would check the Power supply, if you have another one try swapping it out.

Does your Hard disk run?
 

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter #3
Hi, when it happened, I opened the case immediately and everything seemed to be fine (obviously its not, but nothing appeared to be burnt, and there was definitely no smell). I don't have a spare PSU on hand (I'm using a laptop at the moment), so I'll try and swap power supplies when I get my hands on one. As for the hard disks, at the moment, when I turn the computer on, both spin up.

Thanks!
 
1 - 3 of 3 Posts
Status
Not open for further replies.
Top