Tech Support Forum banner
Status
Not open for further replies.
1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I'm having a problem with my computer. When I start up my computer I get no signal input or it will load as far to let me choose "start windows normally", "last known good config.", etc. No matter what I choose it flashes a blue screen to quick to read and reboots. If anyone could help that would be great (I have tried this hard drive in multiple computers).
 

·
Global Moderator
Electronic Design
Joined
·
52,021 Posts
What's a tech support ****?

As far as trying the hard disk in multiple computers, that's a real bad idea anyway!

You didn't mention what O/S, machine configuration, etc. you have, so it's hard to present intelligent solutions. :rolleyes:
 

·
hey
Joined
·
10,189 Posts
It could be a config problem. You can try to remove all the hardware (sound card, modem, nic, etc..) except for video card and leave the hard drive attached and see if it will boot through. If it does then one of the devices are locking up the system. Plug each one back in one at time until the problem goes back then you know the piece of hardware that is causing the problems.
 

·
Global Moderator
Electronic Design
Joined
·
52,021 Posts
danrak said:
It could be a config problem. You can try to remove all the hardware (sound card, modem, nic, etc..) except for video card and leave the hard drive attached and see if it will boot through. If it does then one of the devices are locking up the system. Plug each one back in one at time until the problem goes back then you know the piece of hardware that is causing the problems.
Well, he tried the hard drive in multiple computers, so it's bound to be a config problem in at least some of them! :D:D
 
1 - 6 of 6 Posts
Status
Not open for further replies.
Top