Tech Support Forum banner
Status
Not open for further replies.
1 - 9 of 9 Posts

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter · #1 ·
when i press the power button on my pc, the computer turns on, every fan on the system spins but the screen stays blank, the 'loading' light on the case stays lit. i've tried removing the video card and trying other 1's but no luck. Please help diagnose the problem.
 

·
Emeritus
Joined
·
51,675 Posts
If the PC is OEM (prebuilt) : Post the Brand Name & Model Number
 

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter · #4 ·
my pc is a custom build.
3gig ram (2+1gb) 667.
2.0 GHz dual core e2200 intel.
9500gt nvidia.
500gig hdd seagate sata, 40gig hdd dell ide, 1tb dell sata.
400watt power supply brandless model number:LPK9-35.
intel desktop board D945GCCR(B).
it was working fine then then the mouse didn't want to be detected while everything was working smoothly when using the keyboard, i then decided to restart, then the problem as described above started.
 

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter · #5 ·
my pc is a custom build.
3gig ram (2+1gb) 667.
2.0 GHz dual core e2200 intel.
9500gt nvidia.
500gig hdd seagate sata, 40gig hdd dell ide, 1tb dell sata.
350watt power supply brandless model number:LPK9-35.
intel desktop board D945GCCR(B).
it was working fine then then the mouse didn't want to be detected while everything was working smoothly when using the keyboard, i then decided to restart, then the problem as described above started.
 

·
Emeritus
Joined
·
51,675 Posts
Your first post says a 400W PSU and you're second post says a 350W PSU.
What is the Brand & Model of the PSU?
 
1 - 9 of 9 Posts
Status
Not open for further replies.
Top