Tech Support banner

Status
Not open for further replies.
1 - 9 of 9 Posts

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter #1 (Edited)
I am unable to access the modem properties from within Control Panel on a NT box. When I click on the icon nothing happens.

Any ideas?

Cheers
 

·
Registered
Joined
·
289 Posts
Are you on standalone mach logged on with the rights, Or domain with admin rights? And you do mean right clicking on the icon, no property option appears? :bandit:
 

·
Registered
Joined
·
7 Posts
Try running the following in a command window

C:\> control modem.cpl

If the above did not work check and see if the "PnP ISA Enabler" service is running. I think it is listed as Plug and Play in the services list.

If it is stopped or disabled try starting it and running the command above again.

Failing that you have some files missing. Reapply the Service Pack. !!!Make a backup First!!!

Remember it is Microsoft you are dealing with!!

:cheers: :sleep:
 

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter #5
thanks for the note re: 'Microsoft', you're too right! This is a stand alone laptop which has been service packed and the service is running - I'm going for a re-build I think.

Cheers
 

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter #8
....NT4.0 logged in with admin rights - trying to double click on modems through control panel and via .cpl - nothing happens. Tried test via hyperterminal but there are no modems listed
 

·
Registered
Joined
·
19 Posts
Check and see if it is listed in the hardware list of the pc.if not it is not being seen may be a bad card. Is it new? Is the notebook too old to load win2k I like it better more stable..
 
1 - 9 of 9 Posts
Status
Not open for further replies.
Top