Tech Support Forum banner
Status
Not open for further replies.
1 - 2 of 2 Posts

· Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Tonight I went to install new software, Power DVD. While installing an error message came up, I canceled out of it and then went to try it again. When I did, my D:, E: and F: drives were ALL GONE!

When I go into Device Manager, all 3 have yellow ! and this is the error info:

Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be corrupted or missing. (Code 39)

This is what is says for all 3.

I have deleted the drives, I've tried to do a system restore from MSCONFIG and it refuses to go back. I've tried to install new drivers and it tells me that the ones I have are working and there is no need to update them.

Nothing I do seems to bring them back.

So I thought I might have to reformat the hard drive, but everything I read about XP is just flop the CD in and run it from there. WELL, I can't do that because I have NO CD ROM/ DVD ROM etc.

Does anyone have any suggestions? Been over 6 hours now trying everything and I am so tired and need another brain on what to try or do :)

Thank you in advance.
 

· Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter · #5 ·
JohnWill

You hit it right on! :)

I followed that link and edited my registry as it said and rebooted and WALLAH they appeared again.

I was installing POWERDVD by Cyberlink to WinXP when it happened. So it's something to do with DVD software and Windows I think.

I am so happy. It was such a small fix and I don't know why I didn't search Microsoft for that error code :(

I appreciate your help.

Thank you very much.
 
1 - 2 of 2 Posts
Status
Not open for further replies.
Top