Tech Support banner

1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter · #1 ·
So I had this GPU error for a while now. And while trying to troubleshoot the error. I stumbled across windows event log for my GPU. And I spotted a bunch of errors. So I thought, maybe if I fixed these errors the issues would be fixed. And I tried to search for a solution. And uh, pretty much none of the solutions worked for me.

The description for the errors was this:
Device PCI\VEN_1002&DEV_67DF&SUBSYS_341B1462&REV_EF\4&22817009&0&0008 had a problem starting.

Driver Name: oem2.inf
Class Guid: {4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}
Service: amdwddmg
Lower Filters:
Upper Filters:
Problem: 0x0
Problem Status: 0xC00000E5

Device PCI\VEN_1002&DEV_67DF&SUBSYS_341B1462&REV_EF\4&22817009&0&0008 had a problem starting.

Driver Name: oem41.inf
Class Guid: {4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}
Service: amdkmdap
Lower Filters:
Upper Filters:
Problem: 0x0
Problem Status: 0xC00000E5


Device PCI\VEN_1002&DEV_67DF&SUBSYS_341B1462&REV_EF\4&22817009&0&0008 had a problem starting.

Driver Name: oem40.inf
Class Guid: {4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}
Service: amdkmdap
Lower Filters:
Upper Filters:
Problem: 0x0
Problem Status: 0xC00000E5

Device PCI\VEN_1002&DEV_67DF&SUBSYS_341B1462&REV_EF\4&22817009&0&0008 had a problem starting.

Driver Name: oem38.inf
Class Guid: {4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}
Service: amdkmdag
Lower Filters:
Upper Filters:
Problem: 0x0
Problem Status: 0xC00000E5

I tried installing different video card drivers, updating BIOS, doing the sfc /scannow thing, etc. And none of it worked. And It's not just this, there are plenty of errors like this.
Here are the description of the other errors I saw.

And here are my specs:
I7 7700 CPU
16x2 2400Mhz RAM
RX 570 4GB GPU
GA-B250M-Gaming 3 Motherboard
 

·
Registered
Joined
·
1 Posts
So I had this GPU error for a while now. And while trying to troubleshoot the error. I stumbled across windows event log for my GPU. And I spotted a bunch of errors. So I thought, maybe if I fixed these errors the issues would be fixed. And I tried to search for a solution. And uh, pretty much none of the solutions worked for me.

The description for the errors was this:
Device PCI\VEN_1002&DEV_67DF&SUBSYS_341B1462&REV_EF\4&22817009&0&0008 had a problem starting.

Driver Name: oem2.inf
Class Guid: {4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}
Service: amdwddmg
Lower Filters:
Upper Filters:
Problem: 0x0
Problem Status: 0xC00000E5

Device PCI\VEN_1002&DEV_67DF&SUBSYS_341B1462&REV_EF\4&22817009&0&0008 had a problem starting.

Driver Name: oem41.inf
Class Guid: {4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}
Service: amdkmdap
Lower Filters:
Upper Filters:
Problem: 0x0
Problem Status: 0xC00000E5


Device PCI\VEN_1002&DEV_67DF&SUBSYS_341B1462&REV_EF\4&22817009&0&0008 had a problem starting.

Driver Name: oem40.inf
Class Guid: {4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}
Service: amdkmdap
Lower Filters:
Upper Filters:
Problem: 0x0
Problem Status: 0xC00000E5

Device PCI\VEN_1002&DEV_67DF&SUBSYS_341B1462&REV_EF\4&22817009&0&0008 had a problem starting.

Driver Name: oem38.inf
Class Guid: {4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}
Service: amdkmdag
Lower Filters:
Upper Filters:
Problem: 0x0
Problem Status: 0xC00000E5

I tried installing different video card drivers, updating BIOS, doing the sfc /scannow thing, etc. And none of it worked. And It's not just this, there are plenty of errors like this.
Here are the description of the other errors I saw.

And here are my specs:
I7 7700 CPU
16x2 2400Mhz RAM
RX 570 4GB GPU
GA-B250M-Gaming 3 Motherboard
Device PCI\VEN_1002&DEV_67DF&SUBSYS_E3431DA2&REV_EF\4&1fc990d7&0&0019 had a problem starting.

Driver Name: oem9.inf
Class Guid: {4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}
Service: amdwddmg
Lower Filters:
Upper Filters:
Problem: 0x15
Problem Status: 0x0
This is the same thing I am getting,have you overclocked that card? because I have the same card but it is an 8 gig and I played around with the OC features a bit and I suspect the card is failing.
 

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter · #3 ·
Device PCI\VEN_1002&DEV_67DF&SUBSYS_E3431DA2&REV_EF\4&1fc990d7&0&0019 had a problem starting.

Driver Name: oem9.inf
Class Guid: {4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}
Service: amdwddmg
Lower Filters:
Upper Filters:
Problem: 0x15
Problem Status: 0x0
This is the same thing I am getting,have you overclocked that card? because I have the same card but it is an 8 gig and I played around with the OC features a bit and I suspect the card is failing.
No, I never overclocked my card. But I suspect my problem my problem is faulty vram. But still not really sure.
 
1 - 3 of 3 Posts
Top