Tech Support Forum banner
Status
Not open for further replies.
1 - 1 of 1 Posts

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hey, just recently I took my computer over to a friends to LAN, and for a while we had trouble figuring out why it wouldn't recognize the connection, but somehow we figured it out. The real problem happened after I took it back to my house and expected the wireless connection to work fine again. Instead, the Windows Wireless Zero (which is the utility I use, not the linksys one that came with the drivers which ARE correctly installed) says that I am connected to my router, receiving packets, and getting a "Very Good" connection, yet with all this, I can't connect to the internet. Ventrilo doesn't work, along with IE, Mozilla, anything. With this my NOD32 tells me that "An error occurred while starting services. Analysis of application protocols (HTTP, POP3) will not function." I've posted this topic under router and protocol help as well, just thought I'd try both to reach as many people as possible. I am currently clueless as where to go to fix this now. Any advice would be greatly appreciated, and If more information is needed I will do my best to provide it.

Another thing real quick: When I start up mozilla, the progress bar gets about half way for a long time, and then finally says the "connection timed out" thing, and with Vent, it never says "Cannot resolve host name" like it usually does, just "Contacting Server...". Don't know if that's necessary to know or not .:4-dontkno
 
1 - 1 of 1 Posts
Status
Not open for further replies.
Top