Tech Support banner

Status
Not open for further replies.
1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter #1
long story short, turned on my laptop one day

didnt load up, went straight to system restore

anyway clicked a button and my laptop went back to factory setting

eventually found out that i still have all my lost pics and photos

on my old disk structure, thing is cant take owner ship of it

followed this site http://support.microsoft.com/?id=308421

but a security tab doesnt appear

im defo the admin on the computer

im stuck in a rut, and clueless

any help will be much appreciated:pray::pray::pray:
 

·
TSF Team Emeritus , Microsoft Visitng Expert
Joined
·
4,279 Posts
Hello spb

You did uncheck "Use Simple File Sharing." ?

Have you tried Safe Mode?

If none of that helps
Start/Run and type in
regedit
OK

Navigate to
HKEY_CURRENT_USER
Software\Microsoft\windows\CurrentVersion\Policies\Explorer
Nosecuritytab
Type: REG_DWORD
Value: 1

Change the value to 0

.
 

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter #3
cheers for the reply, im a wee bit further forward.

went into safe mode, logged on as admin

i can see the pics and music etc

im just not sure how to let me open it when im logged in my own user account

still not able to access them

thats where im stuck
 

·
TSF Team Emeritus , Microsoft Visitng Expert
Joined
·
4,279 Posts
The only other thing I know is to check that registry key.
Did you try that?

.
 
1 - 4 of 4 Posts
Status
Not open for further replies.
Top