Tech Support banner

Status
Not open for further replies.
1 - 8 of 8 Posts

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter #1 (Edited)
XFX KM266-MNB Help

I have a XFX Mach 4 KM266-MNB Motherboard with an Athlon 1600 and cant get any video. Im going nuts trying to figure it out. The video is onboard so should work. Any help would be great.
 

·
Registered
Joined
·
10 Posts
did it ever work before, was there anything to cause the video to cease to work

if you have the resorces try plugging in another pci video card
or reset the cmos, prehaps someone disabled the onboard video memory
 

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter #3
I bought the Mobo new hooked everything up and no video. I tried a pci and got the same. I know im overlooking something.
 

·
Registered
Joined
·
10 Posts
i am assuming that u resetted the cmos

prehaps (and i know u wouldn't want to hear this)
but the the mobo is defect
 
S

·
Guest
Joined
·
0 Posts
What exactly happens when you push the on button?

Do the fans work, Do any lights come on, are there any beeps?
 

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter #6
ive reset the cmos every time i do something to it. the mobo might be a defect. everything starts up like it should. the fans come on and theirs no beeps.
 

·
Registered
Joined
·
16 Posts
jumper settings

Make sure your motherboards jumper settings are set to enable on-board video. Your motherboard manual will tell you where these jumpers are.
 

·
Registered
Joined
·
165 Posts
Have you checked the monitor, if possible test with another monitor.

If you can get into BIOS, is on-board video enabled ?

gr
 
1 - 8 of 8 Posts
Status
Not open for further replies.
Top