Tech Support banner

Status
Not open for further replies.
1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter #1
this just started doing this so i dont know how it was caused, but when i play games, the text in the game seems to be glitchy, almost impossible to read, if i alt+tab then go back in it will fix itself, but the next window i open will cause it to happen again. ill put some screenshots to explain better from various games.


Fable: Lost Chapters


Halflife2 Mod: Garrys Mod


if anyone knows about this problem or has had it themselves please reply, thanks
 

·
Registered
Joined
·
462 Posts
haha i know your answer, by any chance do you have a 6600GT? if you do then i definitely know your answer, but if you don't then it will most likely work anyway. Reinstall some old drivers and it will sort your problem. Need more help? Just ask. Post back plz
 

·
Registered
Joined
·
255 Posts
While i didnt actually have this problem i no think i no how to solve it, install past drivers, maybe the original drivers? tat sorted my m8s out

tell me if it works
 

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter #4
thanks

yea i do have a 6600gt, sounds like it would be an easy fix, once i get home ill install older drivers. Thanks for the help guys ^.^
 

·
Registered
Joined
·
255 Posts
hey dont mention it, its what TSF's for isnt it?
 

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter #6
Well i installed old drivers and it did fix it, but i lose a big amount of performance. with the newer drivers the games actually run ok, but i have the horizontal lines.

Also i noticed with the new drivers i cant watch videos, it laggs my computer and i have to close the media player and use ctrl+alt+del to fix the lag, i noticed when i turn off hardware aceleration that i can watch videos.

this all happened after a format so i dont think its a hardware problem but eh what do i know. it just seems weird that i could run BF2 on medium and now i can only run it on low. ill list my specs and see if that helps any

also my friend had the same setup that i have yet he gets no lines and he can run Black and white 2 on high while i cant even run it on low
_______________
Asus a7n8x bios rev 1010
AMD XP 2600+
Leadtek 6600 GT
WD 80gb HDD
liteon DVD R/RW
SB live 5.1 card
1 gig o' ram
 

·
Registered
Joined
·
462 Posts
i thought you mite suffer that, the only thing i can think of is tryin to find some drivers slightly older than the newest, and see if you can get the best performance with no lines. Or if they have fixed it you could try downloadin the next set of new drivers from nvidia when they come out (not sure when that will be). post back
 
1 - 7 of 7 Posts
Status
Not open for further replies.
Top