Tech Support banner

Status
Not open for further replies.
1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter #1
I have Windows XP SP2 and its been working fine for a couple months (its a fairly new pc) until this happened. Now when ever i right click on anything on the desktop it shows it loading......and then it stops loading and shows the regular mouse. Then it shows it loading again. Then its done. But nothings right clicked!. Then explorer crashes and show the "send errror report, dont send error report, or debug" I hit debug and then the debugger crashs too. I did find a crash file...(I moved it to the desktop for easier access. It was in C:/WINDOWS/Internet Logs/)

Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.5.0003.7
Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved.


Loading Dump File [C:\Documents and Settings\xxxxx\Desktop\explorer_2nd_2005_10_03_22_16_25_small.dmp]
User Mini Dump File: Only registers, stack and portions of memory are available

Comment: 'Zone Labs self-generated second chance exception dump. Use .ecxr to see the correct fault stack.

Thread times
tid User Kernel (hh:mm:ss)
-----------------------------------
0xb50 00:00:00 / 00:00:00
0x350 00:00:00 / 00:00:00
0xc84 00:00:00 / 00:00:00
0x94c 00:00:00 / 00:00:00
0xf24 00:00:00 / 00:00:01
0xd68 00:00:00 / 00:00:00
0xee8 00:00:00 / 00:00:04
0xf10 00:00:00 / 00:00:00
0xb88 00:00:00 / 00:00:00
0xbe4 00:00:00 / 00:00:00
0xc80 00:00:00 / 00:00:00
0xd60 00:00:00 / 00:00:00
0xd28 00:00:00 / 00:00:00
0xd2c 00:00:00 / 00:00:00
0xd0c 00:00:00 / 00:00:00
0xd5c 00:00:00 / 00:00:00
0xd18 00:00:00 / 00:00:00
0xfb0 00:00:00 / 00:00:00
0x5f0 00:00:00 / 00:00:00
0xfa0 00:00:02 / 00:00:02
0x71c 00:00:00 / 00:00:00
0xc94 00:00:00 / 00:00:00
0x4d4 00:00:00 / 00:00:00
'
Windows XP Version 2600 (Service Pack 2) MP (2 procs) Free x86 compatible
Product: WinNt, suite: SingleUserTS Personal
Debug session time: Mon Oct 3 22:16:27.000 2005 (GMT-4)
System Uptime: not available
Process Uptime: 0 days 0:02:05.000
Symbol search path is: *** Invalid ***
****************************************************************************
* Symbol loading may be unreliable without a symbol search path. *
* Use .symfix to have the debugger choose a symbol path. *
* After setting your symbol path, use .reload to refresh symbol locations. *
****************************************************************************
Executable search path is:
..................................................................................................................................................
(b4c.fa0): Access violation - code c0000005 (!!! second chance !!!)
eax=03ed0000 ebx=00000000 ecx=00000007 edx=7c90eb94 esi=0142d9bc edi=0142d9c4
eip=7c90eb94 esp=0142cf3c ebp=0142cf4c iopl=0 nv up ei pl zr na po nc
cs=001b ss=0023 ds=0023 es=0023 fs=003b gs=0000 efl=00000246
*** ERROR: Symbol file could not be found. Defaulted to export symbols for ntdll.dll -
ntdll!KiFastSystemCallRet:
7c90eb94 c3 ret
Once i see

Comment: 'Zone Labs self-generated second chance exception dump. Use .ecxr to see the correct fault stack.
I am thinking thats it a problem with my Zone Alarm Security Suite, but it never did this before. So i shut it down and explorer still crashed. :dead:
Maybe a smarter person than me can find out whats happening because right now I'm out of options, besides DELL Support..

HELP!!!!
 
1 - 3 of 3 Posts
Status
Not open for further replies.
Top