Tech Support banner

Status
Not open for further replies.
1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
51 Posts
Discussion Starter #1
Upon start up I get the following error: error loading EGDacess_1057.dll. This specified module could not be found. Any help or ideas would be greatful.
 

·
Registered User
Joined
·
1,438 Posts
It is a trojan horse. It sounds like you used a cleanup utility which removed it, but left the startup entry call for it.

Please download
Mcafee stinger multivirus removal tool
Install and run

Spybot search and destroy
Ad aware personal form Lavasoft
Install, update,run, check for problems , fix problems.
A Squared trojan remover
Download, install, update, scan and fix.

Hijackthis
Download, unzip and extract to a permanent folder of your creation such as C:\ProgramFiles\Hijackthis\Hijackthis.exe
Run and choose scan and save logfile. Copy the contents of the notepad window which opens and post it here.

Request admins move this to spyware/ virus board for an expert to review.
 

·
Registered
Joined
·
51 Posts
Discussion Starter #3
oshwyn5 said:
It is a trojan horse. It sounds like you used a cleanup utility which removed it, but left the startup entry call for it.

Please download
Mcafee stinger multivirus removal tool
Install and run

Spybot search and destroy
Ad aware personal form Lavasoft
Install, update,run, check for problems , fix problems.
A Squared trojan remover
Download, install, update, scan and fix.

Hijackthis
Download, unzip and extract to a permanent folder of your creation such as C:\ProgramFiles\Hijackthis\Hijackthis.exe
Run and choose scan and save logfile. Copy the contents of the notepad window which opens and post it here.

Request admins move this to spyware/ virus board for an expert to review.

Thanks for all your help!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
1 - 3 of 3 Posts
Status
Not open for further replies.
Top