Tech Support Forum banner
Status
Not open for further replies.
1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I had visited Live Update today and saw that SP3 was out. I installed it (took almost an hour on DSL), and when all done and well, I restarted my computer. When the computer restarted and was at the desktop, three things happened that hasn't happened before installing SP3.

1) A windows error message appeared:

AirPlusCFG.exe - Entry Point Not Found

The Procedure entry point apsApply could not be located in the dynamic link library wlanapi.dll.
2 & 3) Two windows command windows opened, but I didn't have time to read them.

Can someone help fix this problem? I am running WinXP Home with Firefox and IE7; Win SP3.

Thanks.
 

·
Registered
Joined
·
2,697 Posts
Welcome to TSF....

If you have a wireless router I would re-install it and if have the same problem afterward try new drivers for the router. ABout the two command windows I got the same but have never seen them again
 

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter · #3 ·
Thanks!

I have a Dlink Wireless Router that gives internet to two computers. I have a Dlink usb wireless network adapter that plugs into both computers to receive the internet. I will try that...thanks!

Welcome to TSF....

If you have a wireless router I would re-install it and if have the same problem afterward try new drivers for the router. ABout the two command windows I got the same but have never seen them again
 
1 - 3 of 3 Posts
Status
Not open for further replies.
Top