Tech Support Forum banner
Status
Not open for further replies.
1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hi!

Good day...

My apololgies if Im not in the correct thread.. I really dont know where could I post this issue.

Im having some issue in viewing/streaming videos in net. I could get 1.2mbps on my broadband speed. I could go to any other website but when I go to any website such as youtube to watch a video it just keeps on buffering even for a 1minute clip. I tried to clear all the browsing history but nothing happend. I also tried to reset the IE back to default. I tried downloading a different browser (google chrome) thinking that this is a browser issue since I could get a good speed. Here in manila they could only offer up until 2mbps only by the way....

Im using a desktop, windows vista.

Hoping for your help...

Thanks,

Serenade
 

·
TSF Emeritus
Joined
·
8,370 Posts
You also need to chack the quality of the line, not just the speed - I have a good quality line and when i was on a 2mbps line, certain sites would often buffer

try
speedtest.net
pingtest.net
 

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter · #3 ·
I tried to ran a test at speedtest.net and having the same average speed result. Hmm.. would an anti virus affect my connection? Because before I install my anti virus the bb was working fine. I tried to turn off the firewall of the anti virus but nothing happends.. =(

-Serenade-
 
1 - 4 of 4 Posts
Status
Not open for further replies.
Top