Tech Support Forum banner
Status
Not open for further replies.
1 - 3 of 3 Posts

· Registered
Joined
·
22 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I have recently built a new computer and bought windows 7 from this site. Purchase Windows 7 Pro 32 Bit with SP1 Dell Disk | Windows 7 Pro 32 Bit . The ISO download came through a archived digital river page. I then installed the ISO on a flash drive using rufus. After clean wiping my old hard drive I installed it in my new computer and started it up. The first time I did this I made it all the way to windows compressing files 0% and thats where it stopped. I got an error message and I pulled the flash drive and redownloaded the iso and ran rufus again. Now when I start the computer up and boot to the flash drive I get a BootMgr is missing error. I have tried for countless hours to diagnose this problem online and have found nothing. Someone please help me.
 

· Registered
Joined
·
22 Posts
Discussion Starter · #2 ·
Sorry for the double post but small update: I thought I would try unplugging the hard drive and seeing what happens. It works! I get to the windows install screen again. Does this mean I have a bad hard drive? I know for a fact that I selected the usb drive as my primary boot yet when I unplugged the hard drive it managed to make it work?
 

· Global Moderator
Using Google to solve problems
Joined
·
45,021 Posts
On another computer download the ISO image for Seatools by clicking on SeaFlash in my signature and burn it to another USB flash with that program. You cannot use Rufus for Seatools.
Boot off of the Flash drive and run the Short and Long diagnostic tests on the HDD, if either test fails the HDD needs to be replaced.
 
1 - 3 of 3 Posts
Status
Not open for further replies.
Top