Tech Support banner

Status
Not open for further replies.
1 - 11 of 11 Posts

·
Registered
Joined
·
42 Posts
Discussion Starter #1
Hey guys,

Ive been having a strange problem lately...

My computer works fine, and thanks to the excellent work here I have managed to keep it spyware free since I got it cleaned. Lately however, when I start up and try to connect to the net (cable modem) the computer freezes and goes to a blue screen which informs me there has been an error. This only happens when I attempt to connect to the net. It then begins dumping data to physical disk...

What is causing this? Can it be fixed?

Any help would be greatly appreciated.

G
 

·
Registered
Joined
·
1,097 Posts
I would read everything this section has to say (especially the General Troubleshooting link). You should check the device manager and make sure you don't see any yellow exclamation points, which indicate a conflict.

If you installed any new software or drivers around the time this started happening, then I would try removing them.
 

·
Registered
Joined
·
42 Posts
Discussion Starter #5
Ok cool. I managed to update the driver for a USB hub. The other exclamation point seems to be directed at the network controller. It says there is no driver installed...
 

·
Registered
Joined
·
42 Posts
Discussion Starter #7
Im not sure. I have a wireless network card and the onboard network controller. Is there a way to obtain this info? Device manager doesnt say anything about it...
 

·
Registered
Joined
·
42 Posts
Discussion Starter #9
ok cool...it has found the mystery device.

It is a broadcom 802.11g wireless NIC.

I tried looking for drivers but I couldnt seem to locate any. Any advice?
 
1 - 11 of 11 Posts
Status
Not open for further replies.
Top