Tech Support Forum banner
Status
Not open for further replies.
1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
14 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I upgraded my computer

These are the new parts i installed:
New Case
4gb Ram
1gb Graphics


i had to remove the motherboard and put back the cables i think i put them back right but ever since my computer has been blue screening when connected to internet but my computer seems to be running fine with the new parts but it keeps blue screening only really when connected to internet i dont know how i could of done anything when rebuilding my computer to cause it to blue screen.

but it was not blue screening befour i rebuilt my computer could anyone help me or tell me what i may have done or how i can fix it?
 

·
Emeritus
Joined
·
51,675 Posts
Please post your PC specs as well as the BSOD errors.
What RAM did you install?
BSOD is commonly a hardware issue and the new RAM would be my first suspect.
 

·
Registered
Joined
·
14 Posts
Discussion Starter · #4 ·
My Computer Spec

OS: Windows Vista-Home Premium
Memory: OCZ 4GB (2x2GB) DDR2 800Mhz
Graphics: Sapphire Radeon HD 4350 512MB/1GB Hyper Memory
Processor: Intel(R) Core(TM)2 CPU 6320 @ 1.86GHz, 1867 Mhz, 2 Core(s), Logical Processor(s)
Bios: Phoenix technologies, LTD ASUS P5VD2-VM ACPI BIOS Revision 0901
Power Supplie: 450Watt
Hard Drive: 320GB



if you need to know anything ells ask me please.
 

·
Emeritus
Joined
·
51,675 Posts
Brand of the 450W PSU?
Try one stick of RAM at a time in each slot.
Intel CPU's do NOT play well with Via chipsets.
 
1 - 6 of 6 Posts
Status
Not open for further replies.
Top