Tech Support Forum banner
Status
Not open for further replies.
1 - 15 of 15 Posts

·
Registered
Joined
·
8 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Currently running Win 7 64 bit.
I am 100% sure it is has nothing to do with my modem or router, modem is bridged and I have the ports completely opened.

I removed the only antivirus I had (Kaspersy), used the removal tool, but my ports are still blocked and I have no idea why.

Ive ran tests and will attach them. I would love if anyone can help me solve this :(
 

Attachments

·
Global Moderator
Using Google to solve problems
Joined
·
43,119 Posts
By "Ports" we assume you mean the ports on your router. Have you gone into your Router Setup to Port Fowarding and manually chose what ports you want to open?
 

·
Registered
Joined
·
8 Posts
Discussion Starter · #5 ·
They are all "open" but none of them can be reached. Right now my modem is directly connected connected in bridged mode, but I cannot reach any ports. I need to find out what is blocking all the connections.

I do not have a firewall installed (Windows firewall is disabled) and Kasperspy was removed using the removal program.
I really have no idea why they are still blocked, but they need to be opened -.-
 

·
Global Moderator
Using Google to solve problems
Joined
·
43,119 Posts
We are still not sure what you are trying to achieve, what ports in particular you want to open and why. Here is another page with some suggestions
 

·
Registered
Joined
·
8 Posts
Discussion Starter · #7 ·
Not all my ports are open, just the few I need opened (Hosting Webservers, TS Server, and a few other things)
But its just something in my computer that is rejecting the connections, saying that the ports cannot be reached.

My modems firewall was disabled a while ago, and is only happening with this computer. My vista can run them all fine, but the computer is getting really old and worn out, so I upgraded quite a bit.
 

·
Registered
Joined
·
8 Posts
Discussion Starter · #8 ·
Ok, ive already long done what this **** says.
If you would have read, I am in bridged mode, I have EVERYTHING i need fowarded, I have tried tweaking all the settings possible.
It has NOTHING to do at all with my modem.
 

·
TSF - Enthusiast
Joined
·
1,835 Posts
Did you have an infection on this machine? Especially one of the rogue program types?

If so, check in Control Panel>Internet Options>Connections>Lan Settings. If you are not using a proxy, it should be set at Automatically detect settings. If you are using a proxy, make sure your settings are correct. This is a setting that this type of malware tends to make that is easy to overlook when cleaning.

After you solve this, close most of the ports. There are only a few that really need to be open. Leaving them all open leaves you very susceptible to getting infected again.

Edit: I see you added another reply where you contradicted what you said in the one I was replying to. Ignore the advice to close the ports.
 

·
Registered
Joined
·
8 Posts
Discussion Starter · #10 ·
Its nothing to do with any of this :/
Ive been over it all time after time with no luck what so ever.

I am getting fed up with trying to figure this out. The issue occured when I changed my ISP. Im just starting to think that they are blocking the port on their end so that I can't open it up for hosting...
 

·
Registered
Joined
·
8 Posts
Discussion Starter · #11 · (Edited)
Just got off the phone with my ISP again, got a new ip, they dumped my account and cleared it all up. Along with the cleaning, it boosted me back up to my 50 mbs, but I still have this issue.
We have both came to the conclusion that is has nothing at all to do with my modem or router, so this has to be something to do with the software on my computer. If anyone can help me figure this out I would be forever in your debt. I have been trying to solve this for over a year with NO luck and NO progress at all.

I am open to team view and things like such if anyone is willing to really take a thorough look at things and see if they can find any issues.

I have already attached a copy of my computer infomation along with some process lists. The only other info I can give is my ISP (Century Link) and my router is a Belkin N600 HD B+G+N.

Hope someone can help :( This is putting my game servers offline until the issue is fixed.


~~ EDIT ~~
Firewalls of everything are off, I am currently in Bridged Mode for my modem, and DMZ mode on my router. Ports are set to be forwarded, but I wouldnt be here if they were working -.-

Attached another report to show everything I could possibly find. Please let me know if anyone can figure anything out!


~~~~~Hijack This ~~~~~~~~~~

Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4
Scan saved at 10:08:53 PM, on 4/5/2011
Platform: Windows 7 SP1 (WinNT 6.00.3505)
MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.7601.17514)
Boot mode: Normal

Running processes:
C:\Program Files (x86)\Asprate\Tibia Multi IP Changer\Tibia MULTI-ip changer.exe
C:\Users\Cody Askins\AppData\Local\Google\Chrome\Application\chrome.exe
C:\Users\Cody Askins\AppData\Local\Google\Chrome\Application\chrome.exe
C:\Users\Cody Askins\AppData\Local\Google\Chrome\Application\chrome.exe
C:\Program Files (x86)\Trend Micro\HiJackThis\HiJackThis.exe
C:\Users\Cody Askins\AppData\Local\Google\Chrome\Application\chrome.exe
C:\Windows\SysWOW64\DllHost.exe

R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = Asus | MSN
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = Bing
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = Asus | MSN
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = MSN.com
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = Bing
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = Bing
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = Asus | MSN
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,SearchAssistant =
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,CustomizeSearch =
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page =
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName =
F2 - REG:system.ini: UserInit=userinit.exe
O2 - BHO: ContributeBHO Class - {074C1DC5-9320-4A9A-947D-C042949C6216} - C:\Program Files (x86)\Adobe\Adobe Contribute CS5\Plugins\IEPlugin\contributeieplugin.dll
O2 - BHO: AcroIEHelperStub - {18DF081C-E8AD-4283-A596-FA578C2EBDC3} - C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelperShim.dll
O2 - BHO: RealPlayer Download and Record Plugin for Internet Explorer - {3049C3E9-B461-4BC5-8870-4C09146192CA} - C:\ProgramData\Real\RealPlayer\BrowserRecordPlugin\IE\rpbrowserrecordplugin.dll
O2 - BHO: IEVkbdBHO - {59273AB4-E7D3-40F9-A1A8-6FA9CCA1862C} - C:\Program Files (x86)\Kaspersky Lab\Kaspersky Anti-Virus 2011\ievkbd.dll
O2 - BHO: Windows Live ID Sign-in Helper - {9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6} - C:\Program Files (x86)\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WindowsLiveLogin.dll
O2 - BHO: Windows Live Messenger Companion Helper - {9FDDE16B-836F-4806-AB1F-1455CBEFF289} - C:\Program Files (x86)\Windows Live\Companion\companioncore.dll
O2 - BHO: Java(tm) Plug-In 2 SSV Helper - {DBC80044-A445-435b-BC74-9C25C1C588A9} - C:\Program Files (x86)\Java\jre6\bin\jp2ssv.dll
O2 - BHO: Microsoft Web Test Recorder 10.0 Helper - {DDA57003-0068-4ed2-9D32-4D1EC707D94D} - C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio 10.0\Common7\IDE\PrivateAssemblies\Microsoft.VisualStudio.QualityTools.RecorderBarBHO100.dll
O2 - BHO: link filter bho - {E33CF602-D945-461A-83F0-819F76A199F8} - C:\Program Files (x86)\Kaspersky Lab\Kaspersky Anti-Virus 2011\klwtbbho.dll
O3 - Toolbar: Contribute Toolbar - {517BDDE4-E3A7-4570-B21E-2B52B6139FC7} - C:\Program Files (x86)\Adobe\Adobe Contribute CS5\Plugins\IEPlugin\contributeieplugin.dll
O4 - HKLM\..\Run: [HDAudDeck] C:\Program Files (x86)\VIA\VIAudioi\VDeck\VDeck.exe -r
O4 - HKLM\..\Run: [RunAIShell] C:\Program Files (x86)\ASUS\AI Manager\AsShellApplication.exe
O4 - HKLM\..\Run: [Adobe Reader Speed Launcher] "C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 9.0\Reader\Reader_sl.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [AVP] "C:\Program Files (x86)\Kaspersky Lab\Kaspersky Anti-Virus 2011\avp.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [AdobeCS5ServiceManager] "C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\CS5ServiceManager\CS5ServiceManager.exe" -launchedbylogin
O4 - HKLM\..\Run: [SwitchBoard] C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\SwitchBoard\SwitchBoard.exe
O4 - HKLM\..\Run: [TkBellExe] "C:\Program Files (x86)\Real\RealPlayer\Update\realsched.exe" -osboot
O4 - HKLM\..\Run: [RoxWatchTray] "C:\Program Files (x86)\Common Files\Roxio Shared\13.0\SharedCOM\RoxWatchTray13.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [Desktop Disc Tool] "C:\Program Files (x86)\Roxio 2011\Roxio Burn\RoxioBurnLauncher.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [CPMonitor] "C:\Program Files (x86)\Roxio\CinePlayer\5.0\CPMonitor.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [SunJavaUpdateSched] "C:\Program Files (x86)\Common Files\Java\Java Update\jusched.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [StartCCC] "C:\Program Files (x86)\ATI Technologies\ATI.ACE\Core-Static\CLIStart.exe" MSRun
O4 - HKLM\..\Run: [Google Desktop Search] "C:\Program Files (x86)\Google\Google Desktop Search\GoogleDesktop.exe" /startup
O4 - HKCU\..\Run: [Google Update] "C:\Users\Cody Askins\AppData\Local\Google\Update\GoogleUpdate.exe" /c
O4 - HKCU\..\Run: [msnmsgr] "C:\Program Files (x86)\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe" /background
O4 - HKCU\..\Run: [Skype] "C:\Program Files (x86)\Skype\Phone\Skype.exe" /nosplash /minimized
O4 - HKCU\..\Run: [ASUS SmartDoctor] C:\Program Files (x86)\ASUS\SmartDoctor\SmartDoctor.exe /start
O4 - .DEFAULT User Startup: Best Buy pc app.lnk = C:\ProgramData\Best Buy pc app\ClickOnceSetup.exe (User 'Default user')
O4 - Global Startup: VPro1000.lnk = ?
O9 - Extra button: @C:\Program Files (x86)\Windows Live\Companion\companionlang.dll,-600 - {0000036B-C524-4050-81A0-243669A86B9F} - C:\Program Files (x86)\Windows Live\Companion\companioncore.dll
O9 - Extra button: @C:\Program Files (x86)\Windows Live\Writer\WindowsLiveWriterShortcuts.dll,-1004 - {219C3416-8CB2-491a-A3C7-D9FCDDC9D600} - C:\Program Files (x86)\Windows Live\Writer\WriterBrowserExtension.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: @C:\Program Files (x86)\Windows Live\Writer\WindowsLiveWriterShortcuts.dll,-1003 - {219C3416-8CB2-491a-A3C7-D9FCDDC9D600} - C:\Program Files (x86)\Windows Live\Writer\WriterBrowserExtension.dll
O9 - Extra button: &Virtual Keyboard - {4248FE82-7FCB-46AC-B270-339F08212110} - C:\Program Files (x86)\Kaspersky Lab\Kaspersky Anti-Virus 2011\klwtbbho.dll
O9 - Extra button: URLs c&heck - {CCF151D8-D089-449F-A5A4-D9909053F20F} - C:\Program Files (x86)\Kaspersky Lab\Kaspersky Anti-Virus 2011\klwtbbho.dll
O10 - Unknown file in Winsock LSP: c:\program files (x86)\common files\microsoft shared\windows live\wlidnsp.dll
O10 - Unknown file in Winsock LSP: c:\program files (x86)\common files\microsoft shared\windows live\wlidnsp.dll
O18 - Protocol: skype4com - {FFC8B962-9B40-4DFF-9458-1830C7DD7F5D} - C:\PROGRA~2\COMMON~1\Skype\SKYPE4~1.DLL
O18 - Protocol: wlpg - {E43EF6CD-A37A-4A9B-9E6F-83F89B8E6324} - C:\Program Files (x86)\Windows Live\Photo Gallery\AlbumDownloadProtocolHandler.dll
O20 - AppInit_DLLs: C:\PROGRA~2\KASPER~1\KASPER~1\mzvkbd3.dll C:\PROGRA~2\Google\GOOGLE~1\GO36F4~1.DLL
O23 - Service: Roxio SAIB Service (9734BF6A-2DCD-40f0-BAB0-5AAFEEBE1269) - Unknown owner - C:\Program Files (x86)\Roxio\BackOnTrack\App\SaibSVC.exe
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\Alg.exe,-112 (ALG) - Unknown owner - C:\Windows\System32\alg.exe (file missing)
O23 - Service: AMD External Events Utility - Unknown owner - C:\Windows\system32\atiesrxx.exe (file missing)
O23 - Service: AMD FUEL Service - Advanced Micro Devices, Inc. - C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\Fuel\Fuel.Service.exe
O23 - Service: AMD Reservation Manager - Advanced Micro Devices - C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\Reservation Manager\AMD Reservation Manager.exe
O23 - Service: Kaspersky Anti-Virus Service (AVP) - Kaspersky Lab ZAO - C:\Program Files (x86)\Kaspersky Lab\Kaspersky Anti-Virus 2011\avp.exe
O23 - Service: BOT4Service - Unknown owner - C:\Program Files (x86)\Roxio\BackOnTrack\App\BService.exe
O23 - Service: Device Handle Service - ASUSTeK Computer Inc. - C:\Windows\SysWOW64\AsHookDevice.exe
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\efssvc.dll,-100 (EFS) - Unknown owner - C:\Windows\System32\lsass.exe (file missing)
O23 - Service: @%systemroot%\system32\fxsresm.dll,-118 (Fax) - Unknown owner - C:\Windows\system32\fxssvc.exe (file missing)
O23 - Service: Google Desktop Manager 5.9.1005.12335 (GoogleDesktopManager-051210-111108) - Google - C:\Program Files (x86)\Google\Google Desktop Search\GoogleDesktop.exe
O23 - Service: @keyiso.dll,-100 (KeyIso) - Unknown owner - C:\Windows\system32\lsass.exe (file missing)
O23 - Service: @comres.dll,-2797 (MSDTC) - Unknown owner - C:\Windows\System32\msdtc.exe (file missing)
O23 - Service: nProtect GameGuard Service (npggsvc) - Unknown owner - C:\Windows\system32\GameMon.des.exe (file missing)
O23 - Service: @%systemroot%\system32\psbase.dll,-300 (ProtectedStorage) - Unknown owner - C:\Windows\system32\lsass.exe (file missing)
O23 - Service: RoxMediaDB13 - Sonic Solutions - C:\Program Files (x86)\Common Files\Roxio Shared\13.0\SharedCOM\RoxMediaDB13.exe
O23 - Service: Roxio Hard Drive Watcher 12 (RoxWatch12) - Sonic Solutions - C:\Program Files (x86)\Common Files\Roxio Shared\13.0\SharedCOM\RoxWatch13.exe
O23 - Service: @%systemroot%\system32\Locator.exe,-2 (RpcLocator) - Unknown owner - C:\Windows\system32\locator.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\samsrv.dll,-1 (SamSs) - Unknown owner - C:\Windows\system32\lsass.exe (file missing)
O23 - Service: @%systemroot%\system32\spoolsv.exe,-1 (Spooler) - Unknown owner - C:\Windows\System32\spoolsv.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\sppsvc.exe,-101 (sppsvc) - Unknown owner - C:\Windows\system32\sppsvc.exe (file missing)
O23 - Service: SwitchBoard - Adobe Systems Incorporated - C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\SwitchBoard\SwitchBoard.exe
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\ui0detect.exe,-101 (UI0Detect) - Unknown owner - C:\Windows\system32\UI0Detect.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\vaultsvc.dll,-1003 (VaultSvc) - Unknown owner - C:\Windows\system32\lsass.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\vds.exe,-100 (vds) - Unknown owner - C:\Windows\System32\vds.exe (file missing)
O23 - Service: Ventrilo - Unknown owner - C:\Program Files (x86)\VentSrv\ventrilo_svc.exe (file missing)
O23 - Service: @%systemroot%\system32\vssvc.exe,-102 (VSS) - Unknown owner - C:\Windows\system32\vssvc.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\Wat\WatUX.exe,-601 (WatAdminSvc) - Unknown owner - C:\Windows\system32\Wat\WatAdminSvc.exe (file missing)
O23 - Service: @%systemroot%\system32\wbengine.exe,-104 (wbengine) - Unknown owner - C:\Windows\system32\wbengine.exe (file missing)
O23 - Service: @%Systemroot%\system32\wbem\wmiapsrv.exe,-110 (wmiApSrv) - Unknown owner - C:\Windows\system32\wbem\WmiApSrv.exe (file missing)
O23 - Service: @%PROGRAMFILES%\Windows Media Player\wmpnetwk.exe,-101 (WMPNetworkSvc) - Unknown owner - C:\Program Files (x86)\Windows Media Player\wmpnetwk.exe (file missing)

--
End of file - 10980 bytes
 

·
Windows Tech Team, Networking Team
Joined
·
2,259 Posts
Just to interject here, while you were on the phone with your ISP did you mention that you are running a game server? Most ISP will not allow servers to be run on non-business grade internet packages.
 

·
Registered
Joined
·
8 Posts
Discussion Starter · #15 ·
Issue solved.

It seems comcast no longer allows any form of hosting. Ports are closed on their end and it only took over a full year or bitching and calling nearly everyday of the week for them to tell me that.

Sorry for the issues everyone. Thanks for the help :/
 
1 - 15 of 15 Posts
Status
Not open for further replies.
Top