Tech Support banner

Status
Not open for further replies.
1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter #1
Yesterday I was surfing the web, and while I was on a site, a bunch of other sites started opening, I saw at the bottom of my screen a little window that I couldn't get to open that said Resources Loading, and after that my Norton Antivirus popped up and told me that there was a script running from that site and that I should choose to stop it. I did, all of my Internet Explorer Windows closed. I restarted IE, and opened my Norton. There wasn't anything weird. I went to the Email Status link of the Norton Program and I see an email listed unprotected that it's not mine and looks really weird. It says the following:
Microsoft Outlook: [email protected] : 32260
I don't know what that is, all of my other emails are there. I went to Outlook, to both Identities and that email is not listed in the email accounts. Is this something bad? Did that script install that email account so it will send to whoever runs the script my information, emails etc, or maybe give them access to my computer?
What can I do to delete it since I can't see it in Outlook or anywhere else but my Norton?
I haven't found any information online about this..... somebody please help me!

Thanks!
 

·
Citizen of the world
Joined
·
51,041 Posts
It sounds like Norton intercepted this message and put it in quarantine, so it probably wouldn't appear in Outlook. Tell Norton to delete quarantined files and see if you have any other ill effects. If everything is working normally, do a full virus scan and be thankful that you had an AV program running. :)
 

·
Registered
Joined
·
1,393 Posts
You also need to change your browser settings to at least ask you before running scripts.
 

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter #4
thanks

thanks for your replys. There's nothing in quarantine... and the full system virus scan didn't detect a virus.
So, that means my computer is ok? How do I get rid of that email address setting in my NAV?
I changed my settings to prompt me before running scripts :)

Thanks guys!
 
1 - 4 of 4 Posts
Status
Not open for further replies.
Top