Tech Support banner

Status
Not open for further replies.
1 - 2 of 2 Posts

·
Registered
Joined
·
1 Posts
Discussion Starter #1
In the past day, and since I installed MS Office Home and Student (installed yesterday) there is a big central white box that appears in the middle of my desk top for about 1/2 second, and this occurs right after the desktop appears. That white box is a new problem since I installed Office. ALSO problematic is the fact that I have to wait an extra minute before I get internet access.

Just after booting and just after the desktop appears, the internet icon shows up, as usual, in the system tray. But what is new is that a yellow triangle with an exclamation mark appears on top of the internet icon. The yellow triangle stays there for about 1 minute and I don't have internet access. Finally, the yellow triangle disappears and I do have internet access.

The Comcast (my isp) telephone support person says that it is not a problem with Comcast equipment. "MS Office Home and Student" support people say that such a problem is not due to the new Office install.

Yes, this is not a monumental problem, but I would like to get to the bottom of it, since I have already spent about a day trying to solve it. :confused:
 

·
Windows Tech Team, Networking Team |Tech
Joined
·
2,256 Posts
Are you running a Security Suite, That would be the most likely suspect, disable it from starting to see if your internet connecting is resolved.

You can disable from msconfig, go to Start > Run > type msconfig then click on Startup the uncheck your security suite, then reboot. Make sure after testing to re-enable.
 
1 - 2 of 2 Posts
Status
Not open for further replies.
Top