Go Back   Tech Support Forum > TSF Community Comments and More > Comments & Announcements

User Tag List

Solutions To Problems Clicking Links

This is a discussion on Solutions To Problems Clicking Links within the Comments & Announcements forums, part of the Tech Support Forum category. I've noticed and have seen other posts where people are having trouble opening links due to new security policies. When


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-04-2018, 07:03 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Jan 2018
Location: Texas
Posts: 175
OS: Windows 10



I've noticed and have seen other posts where people are having trouble opening links due to new security policies. When you click on a link you can go to the address bar and delete the S and it'll load. You can also copy the link address without the https and paste it in the address bar and it'll also load.
K9BEG is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 03-04-2018, 07:33 AM   #2
Microsoft-Team Manager
Hardware - Team Manager
 
joeten's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Glasgow Scotland
Posts: 68,197
OS: win 10 Home



They are working on getting this sorted out, hopefully soon.
__________________






Eliminate all other factors, and the one which remains must be the truth.
joeten is offline  
Old 03-04-2018, 11:17 AM   #3
Team Manager - Hardware
Acting Manager, Security Center
 
Rich-M's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: NE Pennsylvania
Posts: 14,469
OS: Windows 10 Professional

My System


Yeah it is getting really aggravating and to make it tougher to even spot occasionally links with "https" do open and I can't see what made them different.
__________________


All PC's are not the same. Posting your PC specs will help us to assist you quicker and more effectively.
Rich-M is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 03-04-2018, 01:26 PM   #4
Administrator
Team Manager, Gaming
Team Manager, Microsoft Support
Team Manager, Hardware Team
Microsoft MVP
 
Wrench97's Avatar

Microsoft Most Valuable Professional
 
Join Date: May 2008
Location: S.E. Pennsylvania
Posts: 54,012
OS: Win7



Copy and paste them then change the HTTPS to HTTP for now, the issue seems to be with sites not using HTTPS.
Wrench97 is offline  
Old 03-04-2018, 02:42 PM   #5
Registered Member
 
Join Date: Jan 2018
Location: Texas
Posts: 175
OS: Windows 10



I'm having the same problem with my personal start page. All of the sudden I have an https address so every time I go to search for something I get a popup that says that the information can be seen by 3rd parties blah blah blah. I'm trying now to get an SSL certificate.
K9BEG is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
'Class not registered' error when searching or clicking links
I have had Windows 10 for a few days, mostly working well apart from one major issue. Every search from Cortana and a great many other links I click on produce the error 'class not registered'. I have used SFC and DISM. While some errors were found and fixed this has not resolved the problem,...
clayto Windows 10 Support 6 11-09-2015 05:21 AM
[SOLVED] How can I make IE 11 open links in new window not new tab?
I have Internet Explorer 11 with Windows 8.1. I can't make links open in a new window instead of a new tab. I have the "Open links from other programs" set to "in a new window". Although I have my Google Search Settings set to open links in a new window, IE 11 opens them in a new tab. I...
myrp Internet Explorer & Edge Forum 3 12-11-2014 08:04 PM
Problems with DirectDraw Acceleration and 3D
Hey guys, I was digging through my old games yesterday and decided id start playing Age of Empires 2 again however I couldn't get the graphics to display properly. I spent a few hours following solutions online and finally got it to work after installing an older version of Directx (9c) I also...
bobby3127 PC Gaming Support 3 10-13-2011 12:33 PM
Links problems in Safari
Hi, I paste a link in Safari,click enter and each time I have an error sound.:4-dontkno Windows 7 64 bits home premium
broncos64 Other Browsers 0 03-28-2011 08:15 PM
Problems, problems, problems..
Hello, I have a problem with my Wifi connection stability. My router is in another room and i cannot move it closer then 15 meters. Problem is that my internet connection is really unstable. It is a maximum of 12Mb/s. When i use it from 15 meters i get speeds up to 6Mb/s, but sometimes it drops...
raabish Networking Support 2 02-14-2011 07:48 AM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 07:42 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts