Go Back   Tech Support Forum > TSF Community Comments and More > Comments & Announcements

User Tag List

My Posts don't show up under view posts/your posts (bug with these forums)

This is a discussion on My Posts don't show up under view posts/your posts (bug with these forums) within the Comments & Announcements forums, part of the Tech Support Forum category. Didn't really know where to put this. But this is what's happening, I've posted a few posts in the last


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 06-17-2016, 11:09 PM   #1
TSF Enthusiast
 
Join Date: Feb 2006
Location: Northeast USA
Posts: 1,138
OS: Windows 7 Professional 64 bit

My System


Didn't really know where to put this. But this is what's happening, I've posted a few posts in the last week or so here (been gone for a while) and the last one that shows up in my phone showing the wrong data usage, I posted a message about buying a new laptop, and about getting speaker to work, neither of them show up there.
PC person is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 06-18-2016, 02:58 AM   #2
TSF Team, Emeritus
 
spunk.funk's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Los Angeles
Posts: 40,558
OS: Windows 10 64 bit

My System


This seems to be a new bug that has been happening in the past few weeks. Seems to have stopped adding threads to Search about a month ago,
__________________
Please press the Like link to right of any post you found helpful.
spunk.funk is offline  
Old 06-18-2016, 04:12 AM   #3
Administrator
TSF Manager
 
SABL's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Galena, Ohio
Posts: 26,834
OS: WinXP Pro SP3, Vista Home Premium SP2, Windows 10 Home x64



Hi PC person,

I'm seeing them just fine when checking your user stats. Upper right corner of screen > Welcome, "your name" > Statistics > Find all posts. I can see my last post when using your method of 'view posts/your posts' but I can't check yours with that method......

We did have a problem with posts not showing in stats as they should....should be almost instant. Check the stats in your User Profile and see if you can find your most recent posts. I'll pass this along to the owners is the issue remains.

**Moved to C&A.

EDIT--I just checked my latest posts and this post does show up when using "View Posts/Your Posts". My post stats are current.
__________________
It's a good thing I never had any sanity......I would have lost it by now.
SABL is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 06-19-2016, 06:16 AM   #4
TSF Enthusiast
 
Join Date: Feb 2006
Location: Northeast USA
Posts: 1,138
OS: Windows 7 Professional 64 bit

My System


Quote:
I'm seeing them just fine when checking your user stats. Upper right corner of screen > Welcome, "your name" > Statistics > Find all posts. I can see my last post when using your method of 'view posts/your posts' but I can't check yours with that method......
I'm confused, are you talking about the posts under your name? Not Mine? When I click my name, then statistics, find all posts, at the top of the list it shows me a post I posted back in November called (Phone showing wrong data usage), which is not my most recent thread/post (this one is)

Quote:
We did have a problem with posts not showing in stats as they should....should be almost instant. Check the stats in your User Profile and see if you can find your most recent posts. I'll pass this along to the owners is the issue remains.
The way to find them in my user profile is just what you described above, unless there is another way, and as I was saying it doesn't work for me.

Quote:
IT--I just checked my latest posts and this post does show up when using "View Posts/Your Posts". My post stats are current.
Well, then I know it's working for you, but not me.

And, I would have posted it in comments and announcements, but I thought only admins and mods can post there.
PC person is offline  
Old 06-19-2016, 01:02 PM   #5
TSF Team, Emeritus
 
spunk.funk's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Los Angeles
Posts: 40,558
OS: Windows 10 64 bit

My System


The last one showing for my name is from one month ago, nothing I have posted in the last month.
__________________
Please press the Like link to right of any post you found helpful.
spunk.funk is offline  
Old 06-19-2016, 01:09 PM   #6
Team Manager
Microsoft Support
 
Corday's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Midlands of South Carolina
Posts: 26,044
OS: Windows10. In the past CP/M, DOS, Windows 95, 2000, 98SE, ME, Vista & Windows 7

My System


Spunk: Went into your Profile and all your posts show. Same when viewing "More Posts" next to your name/avatar in this thread.
__________________

The stability of an OS is in direct proportion to the stability of the user.
Corday is offline  
Old 06-19-2016, 02:53 PM   #7
TSF Team, Emeritus
 
spunk.funk's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Los Angeles
Posts: 40,558
OS: Windows 10 64 bit

My System


I have cleared the cache and cookies in my Firefox browser, and I logged out of TSF and logged back in. I still only get posts for me from one month ago. I tried it on IE11 and Edge with the same results. As well as many other users previous posts. I guess only Mods can view previous posts?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Posts.JPG
Views:	21
Size:	52.5 KB
ID:	285634  
__________________
Please press the Like link to right of any post you found helpful.
spunk.funk is offline  
Old 06-19-2016, 04:47 PM   #8
Team Manager
Microsoft Support
 
Corday's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Midlands of South Carolina
Posts: 26,044
OS: Windows10. In the past CP/M, DOS, Windows 95, 2000, 98SE, ME, Vista & Windows 7

My System


Are you definitely on Page #1? Just checked further and your total post count is correct and up to date.
__________________

The stability of an OS is in direct proportion to the stability of the user.
Corday is offline  
Old 06-19-2016, 11:28 PM   #9
TSF Team, Emeritus
 
spunk.funk's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Los Angeles
Posts: 40,558
OS: Windows 10 64 bit

My System


Yes, If I click any other number page, it says it is not available
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Posts.jpg
Views:	19
Size:	46.6 KB
ID:	285666  
__________________
Please press the Like link to right of any post you found helpful.
spunk.funk is offline  
Old 06-20-2016, 03:36 AM   #10
Administrator
TSF Manager
 
SABL's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Galena, Ohio
Posts: 26,834
OS: WinXP Pro SP3, Vista Home Premium SP2, Windows 10 Home x64



I've notified VS about this problem. We did have a delay in stat updates earlier this year but not a month's delay.
__________________
It's a good thing I never had any sanity......I would have lost it by now.
SABL is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Computer screen has no signal when booting
Hi My computer would seem like it is starting up (fans turning and lights blinking) but my computer screen doesn't receive any signal. When the screen display comes back, a Windows Error Recovery menu would show up. Any form of help will be appreciated. :smile: Thank you.
karhn Windows 7 , Windows Vista Support 8 09-27-2014 12:17 AM
[SOLVED] After pressing some key combo, I boot into emergency mode
I use Fedora 20. After pressing ctrl-alt-some function key, I entered emergency mode. Now every time I boot my computer, I enter emergency mode before I enter the normal OS. When I enter the normal OS there are no problems. How do I disable the auto-boot into emergency mode?
jengelhart Linux Support 26 07-25-2014 04:12 PM
[SOLVED] help!!!! guy gone crazy with bluscreans!!!:@:@
i have an intel dh55hc motherboard in my pc i built my pc during summertime and at that time i got the patriot ram ... the whole stock had problems .. (they work with onestick bt the pc wont boot with 2 sticks) so i had a stick of 2gigs of that ram .. then i upgraded it with a kingston ram ..and...
avok95 Motherboards, Bios & CPU 21 11-17-2013 06:14 AM
BSOD XPSP3 on HP Laptop
================================================== Dump File : Mini052411-01.dmp Crash Time : 5/24/2011 06:43:43 AM Bug Check String : CRITICAL_OBJECT_TERMINATION Bug Check Code : 0x000000f4 Parameter 1 : 0x00000003 Parameter 2 : 0x88738938 Parameter 3 : 0x88738aac Parameter 4 : 0x805d29b4...
mkrao Windows XP Support 2 06-08-2011 12:07 AM
[SOLVED] Very random BSOD for about six months now
hey guys i'm new here but not new to forums this is my fourth membership i think, and would really appreciate some help. My computer without warning will shut down. Occasionally it will display a bsod but mostly not. After it shuts down, it will reboot. the shut downs are so random its hard to...
Clavis BSOD, App Crashes And Hangs 13 03-01-2011 12:59 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 06:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts