User Tag List

http or https?

This is a discussion on http or https? within the Internet Explorer & Edge Forum forums, part of the Tech Support Forum category. My internet explorer will only show websites beginning with "https" (any "http" website give the "IE cannot display the webpage"


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-13-2010, 07:29 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 3
OS: XP



My internet explorer will only show websites beginning with "https" (any "http" website give the "IE cannot display the webpage" message. Even my favorites that were http now won't work. How do I change my settings to allow both http and https?

Thanks.

Dfdarling
dfdarling is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 03-14-2010, 12:16 AM   #2
Registered Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: England
Posts: 429
OS: 2k8, Win 7, XP, NT, 2k3, 2k, DOS 5>6.22, Win 9x, Win 3x, Netware, HPUX 10>11.11, Solaris 10



Hi, Welcome to TSF.

What version of IE are you using please? (Check in Help, About)

Please can you also go into Tools / Internet Options / Security, and post a screen shot of that window back here?
rossva is offline  
Old 03-14-2010, 10:25 AM   #3
Registered Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 3
OS: XP



I have IE version 7 with a Windows Vista Platform.

Will try to get a screenshot.
dfdarling is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 03-14-2010, 01:22 PM   #4
Registered Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 3
OS: XP



Attached is the requested screen shot
dfdarling is offline  
Old 03-15-2010, 11:53 PM   #5
Registered Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: England
Posts: 429
OS: 2k8, Win 7, XP, NT, 2k3, 2k, DOS 5>6.22, Win 9x, Win 3x, Netware, HPUX 10>11.11, Solaris 10



Hi I'm sorry I can't see the screen shot?
rossva is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 06:41 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts