Go Back   Tech Support Forum > Hardware Support > Diagnostics, Utilities and Other Software

User Tag List

Mouse will click but not move

This is a discussion on Mouse will click but not move within the Diagnostics, Utilities and Other Software forums, part of the Tech Support Forum category. Mouse : zowie fk1 - 1 year old OS : windows 10 Powered off my computer today for like 1


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 01-12-2017, 04:56 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 1
OS: windows 10



Mouse: zowie fk1 - 1 year old
OS: windows 10

Powered off my computer today for like 1 hour. Turned it back on and my mouse cursor will not move at all, but my click buttons work. I've confirmed that the mouse works properly on 2 other machines.

what ive tried so far:
restarting (about 10 times).
tried every USB port multiple times.
changed the polling rate.
changed the DPI.
changed the LOD settings.
uninstalled mouse driver then restarted.
uninstalled HID-compliant mouse and restarted.
uninstalled 'HID-compliant consumer control device' and restarted.

If there's any missing information that would help the diagnosis please let me know. Thanks for reading.
ssmmw6 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 01-14-2017, 05:41 AM   #2
Team Manager - Networking
Moderator - Hardware
 
JimE's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: St Louis, MO
Posts: 19,818
OS: Win 7 SP1

My System


Boot into Safe Mode and test.
__________________
Jim

JimE is offline  
Old 01-14-2017, 06:48 AM   #3
Networking Team |Tech
 
DBCooper's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Los Angeles, California
Posts: 4,117
OS: Windows 10



Hi there,

That's a bit strange that the mouse doesn't work on your computer all of a sudden. May I ask, what was the last thing you did on your computer before you powered it off? And to confirm, this is a WIRED mouse correct?
__________________
Dan Cooper ---> Nov. 24, 1971 + Flight 305 = $200,000.


DBCooper is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 02-03-2017, 11:38 PM   #4
Registered Member
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 135
OS: Windows 10 Pro



I'm having the same problem with my Razer mouse. I replaced my naga epic with a naga epic chroma the first time, then had them replace my chroma after a log of hassle with them failing to diagnose the problem, and now again I have the problem.

I'd like to refer you to another thread ( Link here) with the same topic and you can try some of the solutions there while you are waiting. Hope you have better luck than me.
Raziel1988 is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Common Fixes for Internet Explorer
Common Fixes for Internet Explorer The following are common steps on how to fix Internet Explorer issues. If you have issues after trying the following steps please post in our Internet Explorer forum. It should be noted that the following steps are only for IE 8, 9 and IE 10. If you are...
Masterchiefxx17 Internet Explorer & Edge Forum 0 10-22-2013 08:38 AM
Selection Links
Hi, I've ended up with Selection Links attached to Google Chrome. I've tried to remove it in the usual, low-tech savvie ways and it's not worked. It is not listed in the Programs and Features/Uninstall a Program section of the Control Tab. Under Chrome Extensions, it is listed but...
mthwrd Resolved HJT Threads 42 04-05-2013 06:36 PM
No Internet access
Suddenly three days ago my samsung nc110 netbook stopped loading webpages. It's connected to the router via wifi just fine. It's just this machine, my iPhone and my partner's phone connects ok and the Internet works fine on those I've done everything I can think of I've reset the...
Cenobitehell Networking Support 65 10-27-2012 10:20 AM
Internet Explorer has stopped working...
I'm trying to get into my e-mail in AOL and it keeps popping up that Internet Explorer has stopped working and then it asks if I want to send the info to Microsoft and when I view Details, this is what comes up: C:\Users\ED\AppData\Local\Temp\WER26BA.tmp.WERInternalMetadata.xml...
Denise822 BSOD, App Crashes And Hangs 3 08-26-2011 04:15 AM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 10:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts