Go Back   Tech Support Forum > Hardware Support > Diagnostics, Utilities and Other Software

User Tag List

Fan only, no display?

This is a discussion on Fan only, no display? within the Diagnostics, Utilities and Other Software forums, part of the Tech Support Forum category. I have a Lenovo mid tower which I have just installed Linux Mint 64-bit OS onto. It was running fine


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 10-12-2019, 05:50 PM   #1
Registered Member
 
lucidoobe's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Australia
Posts: 391
OS: Win10


Send a message via Skype™ to lucidoobe

I have a Lenovo mid tower which I have just installed Linux Mint 64-bit OS onto.
It was running fine yesterday and shut down normally after its online file upgrades.

Today, just fan running fast, no display?

LENOVO MT-M 9703- RS8

Any ideas? I don't think it gets to POST?
lucidoobe is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 10-14-2019, 06:36 AM   #2
Team Manager - Networking
Moderator - Hardware
 
JimE's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: St Louis, MO
Posts: 19,821
OS: Win 7 SP1

My System


Remove power, open it up, and unplug reseat all cables and cards.
__________________
Jim

JimE is offline  
Old 10-14-2019, 09:45 PM   #3
Registered Member
 
lucidoobe's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Australia
Posts: 391
OS: Win10


Send a message via Skype™ to lucidoobe

Hi there,

I removed just RAM and reset, it fixing the problem. I just read JimE now. Thanx.
lucidoobe is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 10-15-2019, 02:02 AM   #4
Moderator TSF
Hardware Team Moderator
 
Stancestans's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 5,157
OS: Windows 10



If a RAM stick is going bad, this will happen again sooner or later.
Stancestans is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 07:25 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts