Go Back   Tech Support Forum > Microsoft Support > Windows 10 Support

User Tag List

Windows 10 won't let me log on to use Cortana

This is a discussion on Windows 10 won't let me log on to use Cortana within the Windows 10 Support forums, part of the Tech Support Forum category. Windows 10 asked me to logon. I used the password I had set up long ago but it did not


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 08-22-2015, 04:39 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 12
OS: win10


Thumbs Down

Windows 10 asked me to logon. I used the password I had set up long ago but it did not work. I assume it does not conform to the new rules. No problem, I reset it and set up a new one! Then it asked me to enter my old password one last time. It won't take my old password or the new one. So I left it blank but that didn't work either. You would think that if one just reset the password that windows 10 would know that you don't have an old password to enter!

No problem, I set up a new account using my gmail account. Same problem! It asked for my old password even though this is a new account. I left the old password field blank as there was no old password! Nothing worked!
tom42a is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 08-22-2015, 05:46 PM   #2
MPR
TSF Enthusiast
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 5,232
OS: Win 8.1



Microsoft passwords transfer from Win 8.x to Win 10. You can reset Microsoft passwords at the link below. If you used a local password then you may need to reinstall Windows.

https://account.live.com/ResetPassword.aspx
MPR is offline  
Old 08-23-2015, 10:29 AM   #3
Registered Member
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 12
OS: win10



" you may need to reinstall Windows." Really, thanks but no thanks.
tom42a is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 08-24-2015, 09:18 AM   #4
Registered Member
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 12
OS: win10



Resolved: I went to Microsoft.com and reset my password their! Their is still a bug in windows 10 but this is a workaround.
tom42a is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Local Area Connection, doesn't have a valid IP configuration
A little preface before I get into my problem. Last night my friend and I were looking to play a game together. After some research and so forth, we determined that Hamachi was the way to play. So we installed and began to play. Fast forward to this morning, and suddenly my ethernet cable no longer...
TTunnell Networking Support 26 05-22-2014 12:04 AM
Cannot create shortcuts
Hello, I've been having issues with my computer for a while. It started out with a virus that "scanned" my computer for an infection, and of course my wife hits "OK". I had thought i cleaned that up, then I had the "The FBI has locked your computer" for whatever reason, and I had cleaned that up...
Andy_F Resolved HJT Threads 76 02-19-2013 06:46 PM
IE7 cannot connect with secure sites
Hi...my problem with IE7 may well be part of a bigger problem. However at the moment every time I try to connect with microsoft.com or other M/soft sites I get the message "Internet Explorer cannot display the web page". The same applies with any site resembling anti virus s/ware or other...
raringer Internet Explorer & Edge Forum 6 05-21-2012 11:27 AM
Rootkit TR/Sirefef.BP.1 and Rootkit.Gen2
Hi Everybody, I have this issue with my computer: Rootkit TR/Sirefef.BP.1 and Rootkit.Gen2 have been detected by Antivir and, though removed, reappear at the PC reboot. Avira RealTime Protection keeps sending alerts, detecting unspecified viruses with access denied. Several of the directories...
beppe1968 Resolved HJT Threads 81 03-15-2012 11:19 AM
After closing previous thread my problems continue
Hi there. After lots of great help from CatByte all the memory I had lost was returned and it looked like my problems were solved. However I've noticed that the memory I got back has been going down at the same rate as before (see link to thread below). It also takes a long time to shut down with...
Oberjeen Resolved HJT Threads 7 03-19-2011 03:48 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 03:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts