Go Back   Tech Support Forum > Smart Devices > Windows Mobile

User Tag List

i.p.camera will not install

This is a discussion on i.p.camera will not install within the Windows Mobile forums, part of the Tech Support Forum category. i have a new wireless security camera that does not have a wired connection port . IT must be reg


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 12-14-2019, 07:21 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Jan 2014
Location: st louis mo
Posts: 9
OS: windows 7 home pro sp1 64bit



i have a new wireless security camera that does not have a wired connection port . IT must be reg on the network thru smart phone and software .the problem im haveing is the cam runs on 2.4 ghz.my router is duel 2.4 ad 5 ghz but some reason the cam does not load on because its see.s both and a stop trying to load.no i have several device,s reg. to router that are only 2.4 ghz and no problem.
does any one know a way around this
thanks
denny
denny4denny is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 12-15-2019, 08:20 PM   #2
Game Team Tech
 
Join Date: Jun 2012
Location: warwickshire, UK
Posts: 932
OS: windows 10 Pro 64bit



log into the router and turn the 5ghz off if you dont use it.
__________________
steve32mids is offline  
Old 12-17-2019, 03:43 AM   #3
Registered Member
 
Join Date: Jan 2014
Location: st louis mo
Posts: 9
OS: windows 7 home pro sp1 64bit



i looked at the list of devices that are running 5ghz and theirs no way i ca it off.
i did git the cam to load on my guest server thats 2.4ghz only but i have not
been able to list on my dvr as i.p. cam because the rest of my security system is log in the duel band side.
denny4denny is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 12-17-2019, 04:01 AM   #4
Registered Member
 
Join Date: Jan 2014
Location: st louis mo
Posts: 9
OS: windows 7 home pro sp1 64bit



their has got to be a way to install that cam on the duel band side .if anyone has done it here is some info .the router it ATT MODEL 5268AC FAN the main connection runs dule band 2.4ghz and 5ghz for some reason the cam see,s the 2.4ghz but also sees on top is the 5ghz and will not install .i have tried 3 different software,s from the tech team at laview that will not load past it.i got to many device,s running great on the 2.4ghz of the duel band. the cam has no ethernet hook up. camera in a laview model lv-pw65382
denny4denny is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 05:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts