Go Back   Tech Support Forum > Smart Devices > Windows Mobile

User Tag List

Dumb phone with windows mobile?

This is a discussion on Dumb phone with windows mobile? within the Windows Mobile forums, part of the Tech Support Forum category. I have an old Samsung dumb phone with a 4 directional D pad and a center button with a full


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 01-13-2012, 09:45 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Oct 2011
Location: east coast US
Posts: 59
OS: Windows 7



I have an old Samsung dumb phone with a 4 directional D pad and a center button with a full qwerty key board. Is there a way I could put windows mobile on it? Not windows phone 7, windows mobile!! If there is a way how would I do this? Thanks!

From
A newb hacker
samc2 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 01-13-2012, 10:04 PM   #2
TSF Team, Emeritus
 
Laxer's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Portland, OR
Posts: 5,202
OS:

My System


What does it have on it now?

and I am with you Windows phone 7 is junk

WM6.5 <3
WM6.1 <3
__________________

..Notepad++ | CoffeeCup | WAMP | GIMP | VLC | Debut | CometBird | Web Dev
Laxer is offline  
Old 01-14-2012, 05:58 AM   #3
Registered Member
 
Join Date: Oct 2011
Location: east coast US
Posts: 59
OS: Windows 7


It's just like some generic OS idk but it's not like android... As I said dumb phone
samc2 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 01-14-2012, 07:49 AM   #4
Registered Member
 
Join Date: Aug 2011
Location: Ontario, Canada
Posts: 290
OS: Windows 8.1... Android KitKat....


You have to give people more info to help you out. Try going to settings on your phone, then select "about phone" or "phone info" then find out what OS your phone is running and what the model of your samsung phone is/name.
Shotgun4 is offline  
Old 01-14-2012, 01:33 PM   #5
TSF Team, Emeritus
 
Laxer's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Portland, OR
Posts: 5,202
OS:

My System


Or just the model/make of your phone.

Its probably still running stock OS.
__________________

..Notepad++ | CoffeeCup | WAMP | GIMP | VLC | Debut | CometBird | Web Dev
Laxer is offline  
Old 01-15-2012, 10:15 AM   #6
Registered Member
 
Join Date: Oct 2011
Location: east coast US
Posts: 59
OS: Windows 7



i forgot nvm sorry for waist of time! and it wouldnt work anyways!
samc2 is offline  
Old 03-25-2012, 04:42 PM   #7
Registered Member
 
nate methusiak's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 2
OS: xp



I think there are some apps you could download for this. Check appchecker.
nate methusiak is offline  
Old 03-28-2012, 09:27 AM   #8
Registered Member
 
nate methusiak's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 2
OS: xp



Quote:
Originally Posted by samc2 View Post
I have an old Samsung dumb phone with a 4 directional D pad and a center button with a full qwerty key board. Is there a way I could put windows mobile on it? Not windows phone 7, windows mobile!! If there is a way how would I do this? Thanks!

From
A newb hacker
Businesses today are looking into ways to integrate their 'mobile' usage via handheld mobile computers that are running on Windows. Smart phones are great for individuals, but their applications are limited. Plus, they don't have barcode scanners and can't access heavy data charts.
nate methusiak is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Virus keeps redirecting google and bing to other sites.
After opening a "bad" site two days ago, a virus/malware keeps redirecting google and Bing searches to other sites. The Google page comes up but then when you click on a link, it redirects you to a page you don't want. Also keep getting a script error that concides with a "site visited" going to...
tommylow97 Resolved HJT Threads 65 04-13-2011 08:03 PM
Virus and Malware Removal
When opening programs or searching the internet, every activity always causes my memory usage to peak to 100%. It wouldn't bother me if it didn't slow things down. My computer used to perform better. I have a pentium 4, 1.8 ghz with 1gig of ram. Google maps is a particular problem, it uses so much...
NWAngler Resolved HJT Threads 9 03-14-2011 07:18 AM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 08:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts