Go Back   Tech Support Forum > Smart Devices > Android OS

User Tag List

[APP REQ.] add background noise in a phone call

This is a discussion on [APP REQ.] add background noise in a phone call within the Android OS forums, part of the Tech Support Forum category. Hi all, I've searched a lot on the web for such an application but had no luck. There are some


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 12-11-2015, 09:25 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Jul 2015
Posts: 78
OS: Windows 10 - 64 bit (1809)



Hi all,
I've searched a lot on the web for such an application but had no luck.

There are some apps (callcheater,soundcover) for symbian that add background noises when you are in a call. For example traffic jam, airport , door bell . I want a similar free app for android. I am running lenovo a7000 with lollipop 5.0
archz3 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 12-13-2015, 09:21 AM   #2
Microsoft-Team Manager
Hardware - Team Manager
 
joeten's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Glasgow Scotland
Posts: 68,182
OS: win 10 Home



Check the Google play store https://play.google.com/store/apps/d...ckground&hl=en
__________________






Eliminate all other factors, and the one which remains must be the truth.
joeten is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I AM AT THE END OF MY PATIENCE WITH 2ND BSOD
I have a dell vostro 420 with windows xp sp3. I got my second BSOD yesterday. They both happened on a reboot and the first was after a virus scan that i do once a week and it was clean. the second came after a Microsoft update but the errors shown in bluescreenView are totally the same. I though...
mrjohncougar BSOD, App Crashes And Hangs 75 01-23-2013 09:44 AM
A few Questions
Hey guys I have a few more questions, I have been slowly working on my site and looking for stuff to do it like the software to set up a social site kinda like fb or myspace. well any ways I also wanted to set up a message board for the site for people to get help or talk about stuff, for now it...
Dblanchard1278 Web Design & Development 27 07-25-2011 01:47 AM
[SOLVED] how to add a new phone line
I want to add a new phone line to a small office in a hotel. They have avaya phone system and they are currently using 6 or 7 phone lines. From the avaya wires are run to the 66 block and from there to the outlets. So i think i can connect a cable from the avaya to the 66 block and it automaticaly...
frank86 Cabling and Network Cards 5 07-14-2011 08:45 AM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 02:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts