Go Back   Tech Support Forum > Security Center > Virus/Trojan/Spyware Help > Inactive Malware Help Topics

User Tag List

Windows Firewall disabled, System restore disabled, Nvidia control panel wont open

This is a discussion on Windows Firewall disabled, System restore disabled, Nvidia control panel wont open within the Inactive Malware Help Topics forums, part of the Tech Support Forum category. Operating system : XP (32-bit) Home edition Hi, only recently have I been having these problems. I've run all of


 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 09-05-2008, 11:02 AM   #1
Guest
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 1
OS:


Cry

Operating system : XP (32-bit) Home edition

Hi, only recently have I been having these problems. I've run all of the malware removal software you've suggested but with no results. I've updated windows and tried conventional methods of re-enabling Windows firewall through control panel and/or services. Two of the error messages I get while trying to activate the firewall are as follows.

1. Double-clicking firewall under control panel yields...
- Windows firewall settings cannot be displayed because the associated service is not running, would you like to start the windows firewall (ICS) service?
>>Yes<<
-Windows cannot start the Windows Firewall (ICS) service.

2. Starting Windows Firewall from services
- Could not start the windows firewall/internet connection sharing (ICS)service on local computer.
Error 1075: The dependency service does not exist or has been marked for deletion.

My second problem involves my nvidia control panel failing to open (I'm not sure if this may be related). I've removed all nvidia drivers and re-installed the most current chipset, and GPU drivers. Upon launch I receive an error message stating that nvidia control panel has encountered a problem and "needs to close" followed by the options to either send an error report or not (you know the drill).

A third problem I'm having not stated in the topic title but almost definitely relevant is the inability to created system restore points. To make matters worse, there are no current restore points available for me to access.

- System restore is unable to create a new restore point, please restart the computer and run system restore again. (doesn't help)

With that said, here's my HijackThis log and Panda Activescan log. Hopefully someone could shed some insight on my problem(s) but if not I've learned a lot from your site anyhow and thank you for the useful information.

(See attached)
---------------------------------------------------------------

Let me know if you require any other information and i'll pass it on.

Thanks again,

swiN
Attached Files
File Type: txt hijackthis-swiN.txt (7.5 KB, 22 views)
File Type: txt ActiveScan.txt (4.7 KB, 21 views)
swiN is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 03:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts