Go Back   Tech Support Forum > Hardware Support > Sound Cards

User Tag List

Sound not working properly, coming out of 2 places.

This is a discussion on Sound not working properly, coming out of 2 places. within the Sound Cards forums, part of the Tech Support Forum category. Hi there, I'm having some trouble with some audio. 2 years ago, I received some speakers (Creative T15 wireless), which


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 09-05-2017, 06:38 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 1
OS: Windows 10



Hi there, I'm having some trouble with some audio. 2 years ago, I received some speakers (Creative T15 wireless), which I used wirelessly with my iPad. Recently, I decided to connect them to my PC, so that I could listen to music with better quality. It worked fine at first, but lately, whenever my headset is plugged in, sound comes out of both speakers and headset, as it's supposed to do. So here's my problem (with a few screenshots): My speakers play the same sound as my headset for certain applications, such as Discord. https://prntscr.com/ghdgvg my output-unit is set to my headset, (Logitech G231), but it's called speakers. My speakers, on the other hand, is labelled as a headset. https://prntscr.com/ghdhh5 https://prntscr.com/ghdhkx. My headset is plugged in on the front of my PC into both the pink and green plug. My speakers are plugged in, in the back. Is there any way to make my speakers play sound separately from my headset? (If the screenshots don't show, just press the link if you can)
CGDoublecrisp is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 09-06-2017, 08:06 AM   #2
Team Manager - Networking
Moderator - Hardware
 
JimE's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: St Louis, MO
Posts: 19,813
OS: Win 7 SP1

My System


Under normal operation, when something is attached to the front panel, the rear panel should be disabled.

As to setup, refer to the first answer here: https://answers.microsoft.com/en-us/...901525e?auth=1
__________________
Jim

JimE is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No sound on PC - all devices still working properly ??
Today morning my sound just stopped working. No sound comes from my headset at all even though it's brand new. I am really bad with computer stuff so I need some help figuring out what this is all about. I checked device manager and drivers and it all says it's working properly and latest drivers...
JakeTheBaker Sound Cards 7 06-28-2013 04:03 PM
[SOLVED] Biostar mobo onboard sound issue, drivers not working
I just upgraded my comp, was running an old 800mhz CPU/512mb RAM, hacked together out of bits and pieces of all manner of old, fossilized machines, damnable thing was older than I am, or bits of it were, now I have a half decent system. Currently running: XP pro Biostar N68S3+ motherboard...
Tsathoggua Motherboards, Bios & CPU 15 01-10-2011 11:05 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 12:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts