Go Back   Tech Support Forum > Hardware Support > Sound Cards

User Tag List

[SOLVED] HP PC Beats Snd Card No Aux Input Snd.

This is a discussion on [SOLVED] HP PC Beats Snd Card No Aux Input Snd. within the Sound Cards forums, part of the Tech Support Forum category. I'm connecting an audio device to my HP pc Beats sound card in the rear at the input (Blue Jack)


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 02-20-2015, 02:30 PM   #1
Registered Member
 
Join Date: Jul 2009
Location: Louisiana
Posts: 27
OS: Windows 7 Professional (x64) Service Pack 1 (build 7601)



I'm connecting an audio device to my HP pc Beats sound card in the rear at the input (Blue Jack) for same but I get no sound output to my speakers. I know that my audio input sig is good because I use it on another PC with no problems and the VU output meters shows a sig is there. I've tried in control panel to turn on various settings but to no avail. I don't see any where in the Beats software that shows anything for an input device being active.
I also tried the front panel jacks.

My input audio device is a TEAC reel to reel recorder and works fine with my xp standby PC using a Creative Sound card. All internal generated sounds to my speakers (games, music, DVD),on this new PC work fine. Maybe in the Bios something to turn on?

System: HP HPE-h8-1360t.. Mo B4j27av
Win 7 x64
Roymg is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 02-21-2015, 07:25 AM   #2
Registered Member
 
Join Date: Jul 2009
Location: Louisiana
Posts: 27
OS: Windows 7 Professional (x64) Service Pack 1 (build 7601)



Solved....It's in the software...I just had to hunt and peck for it...Damn!
Roymg is offline  
Old 02-21-2015, 10:35 AM   #3
TSF Team, Emeritus
 
WereBo's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: SE London, UK
Posts: 57,109
OS: Win-10 Home-Premium (64bit)

My System


Hi roymg

Glad you got it sorted out and thanks for the <Solved>
__________________






Live, Laugh, Hope - If that don't work Load, Aim and Fire....
WereBo is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Wireless Card Detected, But No Internet in 2nd PCI Slot
Hello there, Hope this is the right forum. I have an interesting problem, though quite frustrating. I've found that my wireless card does not access internet in the "2nd" pci slot. After much perusing of forum threads, I've tried many things before posting and will list all my attempts...
SaigoChan Cabling and Network Cards 6 09-05-2012 04:19 PM
"Mid-Range" - looking to upgrade my graphic card for a recent build
Due to a motherboard failure, I rebuilt my computer. My new system utilizes the Intel i7 2600K chip with the Sandy Bridge platform on an Asus P8P67 LE motherboard. The Sandy Bridge platform is fast. Even though my computer is not used for gaming, my current graphic card seems to hold back...
Neville310 Video Card Support 1 03-20-2011 09:45 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 12:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts