Go Back   Tech Support Forum > Hardware Support > Sound Cards

User Tag List

Microphone problem

This is a discussion on Microphone problem within the Sound Cards forums, part of the Tech Support Forum category. Hello . I got 2 microphones. The first one is connected to my headphones(USB plug in) and the other one


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 12-15-2014, 05:24 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 2
OS: Winxp sp3



Hello . I got 2 microphones. The first one is connected to my headphones(USB plug in) and the other one is from my camera.Both of them are working fine on skype /teamspeak/raidcall but i've got a problem.
I tried to play cs 1.6 and it just doesn't work(I got all setingings set right but when i press on "test microphone " it doesn't work.)
I guess that my microphone isn't compatible with the game,any suggestions?
ressamer is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 12-15-2014, 09:37 AM   #2
Team Manager - Networking
Moderator - Hardware
 
JimE's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: St Louis, MO
Posts: 19,813
OS: Win 7 SP1

My System


Test with only one mic connected at a time.
__________________
Jim

JimE is online now  
Old 12-15-2014, 10:03 AM   #3
Registered Member
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 2
OS: Winxp sp3



Already did... I did almost everything:/ Those usually things won't help me,i already did all of them.
ressamer is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 12-16-2014, 09:07 AM   #4
Team Manager - Networking
Moderator - Hardware
 
JimE's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: St Louis, MO
Posts: 19,813
OS: Win 7 SP1

My System


If both mics work for all other apps/games, when they are both connected at the same time, and when only connected one at a time, then it sounds like an issue with CS. Likely not a "mic not supported" issue, most likely a CS configuration issue.
__________________
Jim

JimE is online now  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Computer screen has no signal when booting
Hi My computer would seem like it is starting up (fans turning and lights blinking) but my computer screen doesn't receive any signal. When the screen display comes back, a Windows Error Recovery menu would show up. Any form of help will be appreciated. :smile: Thank you.
karhn Windows 7 , Windows Vista Support 8 09-27-2014 12:17 AM
USB Microphone problem
Hi. I'm having some issues with a headset that's connected through USB. It shows up, I have it as Default Communications Device but it wont give my any "bars" (the recording sound thingy). The audio seems to be working without any problems, it's just the mic that won't record a thing. Sometimes...
LortBosse Other Hardware Support 1 08-06-2014 06:02 AM
[SOLVED] Microphone Troubles...
Hello All, I have been trying to get a microphone set up to record the voice work for my animation final, but I've encountered some difficulties... I am using a Peavy PVM 520TN microphone with a 3pin XLR to USB Cable. My computer is a MacBook Pro (13" 2011 model) running Mac OS X 10.6.8 (Snow...
sandydoggy Electronics 1 05-12-2013 02:48 PM
bsod
Hi i havn't a clue what this is im a novice at computing,i have been having this bsod 2 times a day for the last 5 days.........Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1 Locale ID: 2057 Additional information about the problem: BCCode: 124 ...
Bill9 BSOD, App Crashes And Hangs 3 05-18-2012 04:39 AM
Incredebly Strange Problem: Microphone picks up speakers.
Okay, so as stated, I have this very odd problem. My microphone does not work. In the sense that it does not pick up any sounds I make in it, whatsoever. No matter what software I'm using, wether it's recording, chatting, or even the windows testing, it does not work. What it does, however, is pick...
Fnorkus Sound Cards 3 02-20-2011 10:36 AM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 04:11 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts