Go Back   Tech Support Forum > Hardware Support > Sound Cards

User Tag List

Cracking sounds whith a specific site

This is a discussion on Cracking sounds whith a specific site within the Sound Cards forums, part of the Tech Support Forum category. Hello! So I have this really weird issue with a site called Tumblr. I have searched on google and on


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread
Old 08-04-2015, 10:06 AM   #1
Registered Member
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 1
OS: windows 10


Evil

Hello!
So I have this really weird issue with a site called Tumblr. I have searched on google and on Tumblr itself and no-one else seems to have the same problem as me.
Whenever I open Tumblr and use it for a bit, the sound on my computer starts crackins after a 5 min or something. Let's say I'm listening to something on youtube and at the same time browsing Tumblr, the audio of youtube will tottaly crack up, full of static and really annoying. Same with facebook and any sound playing on my computer. It stops whenever I close the Tumbl tab.
I don't know if it's a problem with my sound-card, the browser, Chrome by the way, or just Tumblr... Also sometimes youtube videos don't want to play when Tumblr is open. I have to refresh the page and hope it'll play!
I have formatted the computer an re-installed everything and nothing has changed.
I really don't know what might be causing the problem or how to fix it.
Thanks for your help
OlgaST is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 08-04-2015, 02:18 PM   #2
Team Manager - Networking
Moderator - Hardware
 
JimE's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: St Louis, MO
Posts: 19,813
OS: Win 7 SP1

My System


Test with a different browser.

If it's only occurring with Tumblr open, it's very likely browser related.
__________________
Jim

JimE is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Icons Double Boot on Startup
I was instructed to come here from another thread (Double Boot). Originally Posted by Corday View Post I was going to say, run MSE, but I think that you should read this article. NEW INSTRUCTIONS - Read This Before Posting For Malware Removal Help follow the instructions very carefully;...
RetiredArmy Virus/Trojan/Spyware Help 21 07-30-2015 10:58 PM
[SOLVED] Can't connect to specific site
I don't think this is specifically an internet explorer problem but i could not figure out which category it could have gone in. A few months ago random websites started becoming completely inaccessible to my internet connection, no matter how often i would try. The most recent one to have happened...
Mythking94 Networking Support 22 01-14-2012 02:54 PM
I have script i don't want running on my site
I'm not sure if this is the right section but I need some advice and any help would be greatly appreciated. I am running a forum on forumotion and I use mozilla firefox and noscript. Recently I noticed Criteo script is running on my forum, this is not standard on forumotion do you have any idea...
Simpson Web Design & Development 6 07-07-2011 05:18 AM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is on
Smilies are on
[IMG] code is on
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Post a Question


» Site Navigation
 > FAQ
  > 10.0.0.2
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


All times are GMT -7. The time now is 12:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2001 - 2018, Tech Support Forum

Windows 10 - Windows 7 - Windows XP - Windows Vista - Trojan Removal - Spyware Removal - Virus Removal - Networking - Security - Top Web Hosts